Nitro 5 laptopta 3060 95W mi?

O baktığınız yerlerde değil. Masaüstünde herhangi bir boşluğa sağ tıklayın NVIDIA denetim masasını açıp sol alt köşedeki "sistem bilgilerine" tıklayın ve maksimum grafik gücüne bakın. 95 yazar. O da 80+15 = 95 şeklindedir. 15 Boost hızı 80 de normali. Toplamı 95 watt tgp yapıyor. Güzel tarafı Acer laptoplarda MSI Afterburner'la hız aşırtma yapılabiliyor 95'inde üzerine de çıkabilirsiniz. Ama zorlamayın soğutma ve adaptör sıkıntı çıkartabilir.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-05-10 223453.jpg
    Ekran görüntüsü 2022-05-10 223453.jpg
    78,9 KB · Görüntüleme: 35
Üslübünuza dikkat edin burada kimse size zorla yardımcı olmuyor. Biraz daha araştırma yapsaydın zaten sebebini anlardın neden öyle gözüktüğünü. Cahil demek yerine siz sadece soru soruyorsunuz ve hakaret ediyorsunuz. Al bu da video eğer anlarsan izle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Siz neden üstünüze alındınız onu anlamadım. Size üstteki bilgi paylaşımınızdan dolayı ayrıca tşk ederim. Ben diğer arkadaşın resmi sitesinde bile 95 watt değer paylaştığını söylememe ve kendi pc verilerimdeki Mhz değerlerini paylaşmama rağmen "Nerede yazıyor" diye tekrarlamasına tepkide bulundum.

O baktığınız yerlerde değil. Masaüstünde herhangi bir boşluğa sağ tıklayın NVIDIA denetim masasını açıp sol alt köşedeki "sistem bilgilerine" tıklayın ve maksimum grafik gücüne bakın. 95 yazar. O da 80+15 = 95 şeklindedir. 15 Boost hızı 80 de normali. Toplamı 95 watt tgp yapıyor. Güzel tarafı Acer laptoplarda MSI Afterburner'la hız aşırtma yapılabiliyor 95'inde üzerine de çıkabilirsiniz. Ama zorlamayın soğutma ve adaptör sıkıntı çıkartabilir.
Tşk ederim hocam. Aynen 95 normal yazıyor ama Mhz yine 80 wattlık. Ne anladık bu işten. Hız aşırtmada bu kadar TLlik laptopa yazık eder gibime geliyor. Bu laptopu ben çok ucuza aldım. O y üzden umrumda değil ama ben forumda bu laptopu sırf wattına bakarak alanları uyarmak ve bilgilenmek için açmıştım.

Yok o 15 watt düşündüğünden çok fazla bir değer. Emin olabilirsin, Acer Nitro 5eğer şu an elinde bu laptop varsa kullanıyorsan 16 GB'lık bir tane daha RAM alıp taktır. Laptopun şaha kalkar. Fişek gibi olur çok güzel bir cihazdır sadece RAM eklet
Eğer Ethereum düşünürsen 42 mh verir

Yok o 15 watt düşündüğünden çok fazla bir değer. Emin olabilirsin, Acer Nitro 5eğer şu an elinde bu laptop varsa kullanıyorsan 16 GB'lık bir tane daha RAM alıp taktır. Laptopun şaha kalkar. Fişek gibi olur çok güzel bir cihazdır sadece RAM eklet
Ben yazılımcıyım, kullanıyorum renderla işim yok. Bu değerler bile bana yeter lakin 80 wattlık Mhz değerleri sunup da 95 watt yazması bana saçma geldi. Bende forumda fikir alışverişi yapmak istedim. Olay bundan ibaret. Bana 8.000 tlye gelmiş bir pc :) Maksat yüksek watt için sırf insanlar başka markaya yöneliyor ve Acer nitroya yönelirse Mhz değerler böyle olduğunu bilsin diye. Gerçi benim amacımda öğrenmek. Bu mhz 115 lik ve 130 wattlık olanda da 1425 Mhz olarak mı görünüyor acaba?

(Bana geldiğinde içerisinde 1 tb m2 ssd ve 24 gb ram vardı zaten :))

Son düzenleme:
Aynı özelliklerde Lenovo Ideapad'ler var mesela. Aynı ekran kartı aynı işlemci aynı RAM ama Lenovo'da sizin bahsettiğiniz o MHz değerleri çok daha düşük, 90 watt ve ekran kartındaki VRAM Micron. Ama üzerinde RTX 3060 yazıyor. Bu yazdıklarımın anlamı elinizdeki Acer RTX 3060 tatlı bir 3060 iyi günlerde kullanın ve mutlaka RAM ekletin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı