Çözüldü Nitro AN16-41 Mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

atiesty

Femtopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/12DlmbKE9S14smflLIyu-G6txcmBExaTV/view?usp=sharing
SSD veya HDD modeli
NVMe HFS512GEJ9X125N+Kioxia Exceria G2
Ekran kartı
NVIDIA GEFORCE RTX 4050 LAPTOP GPU
İşlemci
AMD Ryzen 5 7640HS w/ Radeon 760M Graphics
Sürekli farklı error isimleriyle mavi ekran hatası alıyorum. İlk başta RAM'imle alakalı olduğunu düşünüp Memtest86'ya soktum ama bir sıkıntı çıkmadı. Bunun yanında sıklıkla CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION hatasını alıyorum. Minidump dosyalarını aşağıya bırakacağım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bilgisayarımın modeli Nitro AN16-41. Ek olarak SSD eklemesi yaptım. Sorun çıkarmasından şüphelendiğim BattlEye'ı sildim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürekli farklı error isimleriyle mavi ekran hatası alıyorum. İlk başta RAM'imle alakalı olduğunu düşünüp Memtest86'ya soktum ama bir sıkıntı çıkmadı. Bunun yanında sıklıkla CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION hatasını alıyorum. Minidump dosyalarını aşağıya bırakacağım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bilgisayarımın modeli Nitro AN16-41. Ek olarak SSD eklemesi yaptım. Sorun çıkarmasından şüphelendiğim BattlEye'ı sildim.
Logitech kaldır. Wifi sürücünü güncelle.

Microsoft Edge denetim masasından kaldır.

Oyun kolu varsa bağlantısını kes.

Memtest86 yap.

Aygıt yöneticisinden kamera sürücüsünü kaldırıp sistemi yeniden başlat.

Logitech kaldır. Wi-Fi sürücünü güncelle.

Microsoft Edge Denetim Masası'ndan kaldır.

Oyun kolu varsa bağlantısını kes.

Memtest86 yap.

Aygıt Yöneticisi'nden kamera sürücüsünü kaldırıp sistemi yeniden başlat.

Hocam Microsoft Edge'yi Denetim Masası'ndan kaldıramazsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı