Discord Nitro nasıl alınır?

erenn_010

Centipat
Daha fazla  
Discord hala kapalı olduğundan dolayı mobilden Nitro alınamıyor. Ben de hesabıma gelen 1 aylık ücretsiz Nitro deneme aboneliği almak için Discord'a web üzerinden giriş yaptım fakat kartı girdikten sonra kart Türkiye'ye kayıtlı olduğundan satın alımı yapmama izin vermiyor. Nasıl erişim engeli olmasına rağmen Nitro alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Discord hala kapalı olduğundan dolayı mobilden Nitro alınamıyor. Ben de hesabıma gelen 1 aylık ücretsiz Nitro deneme aboneliği almak için Discord'a web üzerinden giriş yaptım fakat kartı girdikten sonra kart Türkiye'ye kayıtlı olduğundan satın alımı yapmama izin vermiyor. Nasıl erişim engeli olmasına rağmen Nitro alabilirim?
Banka uygulamandan kartını yurt dışına aç. Olacak, ben öyle alıyorum.

Nasıl izin vermiyor? Hangi bankayı ya da uygulamayı kullanıyorsunuz ki? İş bankasında hiçbir problem yaşamıyorum.

GoodbyeDPI deneyebilirsin. Banka kartı varsa deneyebilirsin. Papara ile ödüyorum ben şu an, olması gerekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı