Nitro sense açılmıyor

men0fhonor

Hectopat
Katılım
29 Mayıs 2020
Mesajlar
971
Makaleler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
öğrenci
Acer Nitro 5 AN515-55 laptop az önce elime ulaştı. Win 10 Pro kurdum henüz etkinleştirmedim. Nitro Sense'i indirip kurmama rağmen Nitro sense tuşuna batığım halde çalışmıyor. Aratıp üstüne batığımda da çalışmıyor. Nasıl çözebilirim bu duru mu?
 
Aldığın modelin özellikleri neler? Bir de sıcaklık değerlerinden bahseder misin? Ben de almayı düşünüyorum da.
Nitro 5 AN515-55 olan modeli aldım. 15,6 144hz ekranı var gayet güzel ve 3 ms. i5 10300h işlemcisi gtx 1650ti ekran kartı var. Gta 5 te 60 70 arasında oynayabiliyorum ama klavyenin ortası ısınıyor nedeni ise bence izlediğim videoalra dayanarak söylüyorum bunu cpu ve gpu ortada tek yere toplanmış ve bu yüzden orası fazla sınıyor bence. Normal kullanımda da bir ısınma var ama elini acıtacak şekilde değil laptopalrın kaderi bu bence. 16 gb ram 1x16 şekilde haberin olsun. Bende ışık sızması var ama çok az. Ortada üstte az bişey ama daha fazla denk gelenlerde var.
Klavyede ortanın ısınmasının nedeni soğutmasının kötü olması değil bence aldığı değerler iyi bence. Boşta 40 50 arasında gelip gidiyor ama klavyenin ısınmasına çözüm bulursanız yazın haberimiz olsun :) (merak ettiğim şu benim: termal macunu dandik midir acaba dandik olduğu için mi klavye ısınıyor? ardayı açınca garanti dışı kalması çok SAÇMA termal macunu değiştirmek istersem servise göndermem gerekecek ve servislerine güvenesim gelmiyor.)
Neden güvenesim gelmiyor: benim gönderdiğim termal macun adam akıllı bişey olucak ve onu mu sıkacaklar benim olan şeyi başka şeylerde de sıkabilirler ve bu hiç hoş olmaz
Sabah saat 8.30'dan bu yana canlı derslerime aktıldım değerler bu şekilde bir ara da Rocket League'yi indirdim boşta normal değerlerde bence. @Fatih1508
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (40).png
    Ekran Görüntüsü (40).png
    342,8 KB · Görüntüleme: 232
Son düzenleme:
Acer Nitro 5 AN515-55 laptop az önce elime ulaştı. Win 10 Pro kurdum henüz etkinleştirmedim. Nitro Sense'i indirip kurmama rağmen Nitro sense tuşuna batığım halde çalışmıyor. Aratıp üstüne batığımda da çalışmıyor. Nasıl çözebilirim bu durur mu?

Burda aynı sorun bende de vardı yapmanız gerekn VGA Utility (GeForce Experience) sürücüsünü indirmek ACER'in kendi sitesinde var. Bunu inidirip kurduktan sonra nitro sense yüklüyse direkt açılıyor. Tuşa basınca açılmıyor bu seferde bunu çözmek içinde NITROSENSEV3.1 klosörüne girip ikinci dosyayı çalıştırıp yeniden yükle diyorsunuz.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı