Nitro V15 vs MSI Thin 15 vs Lenovo LOQ

45 watt yine kullanılır fakat günümüz bilgisayarlarına ve fiyatına bakarsak sıkımtı GTA'da yine 150-200 FPS kadar veriyor ama aynı fiyatlarda daha iyisi varlen neden 45 watt olsun onun dışında sorunu yok Thin ve Cyborg'un ısındığını söylüyorlar ama ben ısındığını görmüyorum 70'in üstüne hiç çıkmadı.
Hocam o zaman 25 bin max bütçe ile ne alabilirim sence bi kac uygun model önerebilir misin?

Hocam o zaman 25 bin maksimum bütçe ile ne alabilirim sence birkaç uygun model önerebilir misin?

Attığınız Lenovo LOQ gayet kaliteli ve fiyat performans bir ürün ya da Acer Nitro V15 https://www.hepsiburada.com/acer-ni...CJLV8?gclsrc=aw.ds&ds_rl=1294343&gad_source=1 alabilirsiniz.

Yazmayı unutmuşum LOQ alacaksan extra +8 RAM taktırmalısın bence 8 yeterli gelmez büyük ihtimalle bir de elinde bir USB bulundur ikisi de FreeDOS çünkü.

Attığınız Lenovo LOQ gayet kaliteli ve fiyat performans bir ürün ya da Acer Nitro V15 https://www.hepsiburada.com/acer-ni...CJLV8?gclsrc=aw.ds&ds_rl=1294343&gad_source=1 alabilirsiniz.

Yazmayı unutmuşum LOQ alacaksan extra +8 RAM taktırmalısın bence 8 yeterli gelmez büyük ihtimalle bir de elinde bir USB bulundur ikisi de FreeDOS çünkü.
LOQ un 16gb lı hali çok uygundu da stok bitmiş şansıma 8g halini almayı bilemedim. Evet USB vesayre aklımda hocam eyvallah.

Asla bir 45w gpu laptop almayin. Acer nitro v15 gibi de ofis laptopu melezi bir cihaz da almayın. Loq alınır fakat battery drain gibi dandik sorunları var. Boyle sakat bir durumla uğraşmak yerine ASUS TUF Gaming A15 (FA507NU-LP179-Gaming) | For-Gaming | Laptops | bunu alabilirsin. Loqun sadece biraz islemci avantaji ve sogutma avantaji var.

Ayrica asusun pili çok çok iyi.

Asla bir 45w gpu laptop almayin. Acer nitro v15 gibi de ofis laptopu melezi bir cihaz da almayın. Loq alınır fakat battery drain gibi dandik sorunları var. Boyle sakat bir durumla uğraşmak yerine ASUS TUF Gaming A15 (FA507NU-LP179-Gaming) | For-Gaming | Laptops | bunu alabilirsin. Loqun sadece biraz islemci avantaji ve sogutma avantaji var.

Ayrica asusun pili çok çok iyi.
Amd işlemciler hakkında bi fikrim yok açıkcası ayrıca 8b ram daha eklemem gerekmez mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı