Niye kimse Türk Telekom'dan memnun değil?

Diğer ISS'ler; kendi örneğim TürkNet taahhüt istemiyor. Paketler arasında özgürce geçiş yapabiliyorsun. Fiyatlar oldukça ucuz. İnternet gitmesi gibi durumda %95 oranında TT altyapısından kaynaklı oluyor.(2 yıldır kullanıyorum ve TürkNet'ten kaynaklı 1 kere internet gitti ülke çapında.) ilçe merkezine 1 km bir VDSL şebekesinden yaklaşık 700-800 metre mesadefeki TT kutusundan 300 mt. Bakır kablo ile VDSL alıyorum 35'lik pakette 33-34 down ve 2.5-3 up. TT bana 2 yıl boyunda 6-7 down. 1 up. Vermişti şimdi sen söyle kardeş neden TT kullanayım ki :)

İstanbulun göbeğinde oturuyorum altyapı yok, 90TL ödüyorum. İndirme hızı 700kb'ı geçmiyor.
Adsız.png

Eski altyapısı olan ilçelerle hatta sokakla bile ilgilenmiyorlar. Mecburen 16mpbs gibi hızlara mahkum kalıyorsunuz. Şehrin biraz dışına geçen sene yapılan tüm binalara fiber verilirken belki 30-40 senedir karşısında olan sokaklarda oturanlar parasıyla bile hızını artıramıyor. İnternet için taşınmayacağımıza göre ne yapacağız. En ücra köylere bile fiber çekerken, mevcut eski altyapıları değiştirmiyorlar.

Diğer ISS'ler; kendi örneğim TürkNet taahhüt istemiyor. Paketler arasında özgürce geçiş yapabiliyorsun. Fiyatlar oldukça ucuz. İnternet gitmesi gibi durumda %95 oranında TT altyapısından kaynaklı oluyor.(2 yıldır kullanıyorum ve TürkNet'ten kaynaklı 1 kere internet gitti ülke çapında.) ilçe merkezine 1 km bir VDSL şebekesinden yaklaşık 700-800 metre mesadefeki TT kutusundan 300 mt. Bakır kablo ile VDSL alıyorum 35'lik pakette 33-34 down ve 2.5-3 up. TT bana 2 yıl boyunda 6-7 down. 1 up. Vermişti şimdi sen söyle kardeş neden TT kullanayım ki :)

TürkNet'e sorun olmadı çözmek 500 yıl sürüyor.

Zamanında 8 milyon Euro verip ronaldoyu oynatacaklarına fiber alt yapı yapmadıkları için memnun değilim net. 80-90 ping ile eu serverda oyun oynamak istemiyorum ama mecburum alt yapım yok mahallemde neden? Sebebi 'ronaldoya hiz lazım'

Müşteri hizmetlerinin faciasına yakından şahit oldum. Belki düzeltmişlerdir ama bilemedim... Birçok operatör gibi taahüt yardımıyla sömürüyorlar ama bir tık daha fazla. Birde şahsen güvenmiyorum kendilerine. Hatırlarsınız, İstanbul'da 5.8'lik bir deprem olmuştu ve türktelekom kullananlar kimseyi arayamamıştı. Yani ben bu nedenlerden sevmiyorum, kullanmasam da ki sevmemek için kullanmaya gerek yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı