Çözüldü NnT - Mokushiroku no Yonkishi 2. Sezonu nereden izleyebiliriz?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Serinin 1. Sezonunu izledim ama 2. Sezonu izlerken izlediğim site kapandı. Açıldıktan sonra baktım belirli bölümler var sadece. Yanılmıyorsam 2. Sezonu bitmiş olması lazım.

İzleyecek düzgün bir site linki bırakabilir misiniz?

images (9).jpeg

Çözüm
Tristanın macerası edinburg yazan seri. Ona olarak yayınlanmış bir yan hikaye. TV serisi olarak da yapılmadığı için düşük bütçeli, rezil animasyonlu bir seri, yani izlemek bile zaman kaybı ama karakteri tanımak için izleyebilirsin. Ben karaktere ısınamadığım için izlemedim, gereksiz buldum.

Konuya öylesine bir resim koymak istedim, Google da arattım bunu buldum. O resim four Knight apoc un 2. sezon 1. bölümüne ait. Ben 2. sezonu 8-9'a kadar izlemiştim ama dediğim gibi sonrası yok maalesef.

Hocam üstte yazdığım her şeyi unutun.

2. sezon 12 bölümmuş bende tam 12 bölüm izleyeceğiniz siteyi buldum ancak ben Brave kullanıyorum daha doğrusu Brave'in reklam engelleyicisi açık sitede reklam var mı bilmiyorum varsa da Brave ücretsiz bir şekilde Play Store veya Apple Store'dan indirin ve öyle siteye girin.

Aniizle sitesinde sezon 2 12 bölüm tam var oradan izleyin.

Link

@EdoMinato

@EdoMinato hocam son bir şey soracağım sizin izlediğiniz filmler ve ovalar hangileri? Veya izlediniz mi?
Maalesef manga, manhwa veya novel okuyucusu değilim. PC'ye geçebilsem izlemek için sıraladığım 100+ seri vardır. Ha kalitesine göre öne çekebilirim, bu yüzden önerdiğin seriye mutlaka bakacağım ama manhwa veya novelini okuyacağımı sanmıyorum.

Animeleri indirerek izliyorum çünkü oynatıcılar o kadar berbat ki 1000MBPS download hızı olan bir PC de X animeyi açtım yine de oynatıcısı donuyor. Bu sebeple herhangi bir X animeyi direkt indirmek çok daha sorunsuz.

Büyük çeviri grupları tek link sunuyor o daha da güzel. Misal ben nanatsunun 1. sezonunu puzzlefansubsdan tek link indirmiştim. Tabii puzzle daha sonra yalan oldu gitti.

Favorimdi. :(

Hocam ben animecixden izliyorum animede donma vs sorun olmuyor sanırım kendi Player'ları var.

Ayrıca the beginning after the end uzun bir seri yani animesini beklerseniz novelin peak yaptığı kısma gelmesi (peak yaptığı derken novelin yarısına kadar yani) 150 bölüm en az sürer her sezon 24 bölüm olsa bile çok uzun sürer ayrıca Naruto, Bleach, Hunter x Hunter, Code Geass, Vinland Saga, JoJo, Sousou no Frieren gibi animeleri izlemiş birisi olarak (bu saydıklarım efsanedir izlemediğiniz varsa izleyebilirsiniz) bu saydığım animelerin seviyesinde hatta bana göre 1-2'si hariç daha iyi the beginning after the end manwha ve novel okuyacak olursanız kesinlikle ilk manwhasını sonra da manwhasının bittiği yerden novele geçin.

Not: Benim de the beginning after the end 2. novelim yani ilk başta bende novel ne sadece yazı ne kadar etkili olabilir diyordum ilk Mushoku Tensei novelini bitirdim sonra çok etkilendim sonra the beginning after the end manwhasını bittiği yere kadar okuyup devamında noveline başladım.

Yani hiç novel okumayan ben bile çok sevdim seriyi. Yüzlerce anime, manga, manwha bir de 1 tane novel bitirmiş biri olarak bu novel başyapıt.

Genel seri olarak 10/9.7 bu puanı noveller arasında değil anime manga manwhalar ile kıyaslayarak veriyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı