No. 1 vs Ati242

Ömeraik78

Centipat
Daha fazla  
Çok eskiden beri no. 1 hayranıyım fakat piyasaya Ati 242 diye biri geldi, "25" şarkısını bir ara dinliyordum ama şu an daha fazla şarkı çıkarmış ve Türkiye'nin en iyi rapçisi olarak görünüyor. Siz Ati 242 hakkında ne düşünüyorsunuz, sizce ati mi yoksa no. 1 mi?

Çok eskiden beri no. 1 hayranıyım fakat piyasaya ati 242 diye biri geldi, "25" şarkısını bir ara dinliyordum ama şu an daha fazla şarkı çıkarmış ve Türkiye'nin en iyi rapçisi olarak görünüyor. Siz ati 242 hakkında ne düşünüyorsunuz, sizce ati mi yoksa no. 1 mi?

Farklı şeyler biri oldschool melankolik takılan ayyaş rapçi diğeri de en iyi newshcool diyebileceğim "chavo" ayakları yapan birisi. Ama ikisi de en iyi rapçi değil kesinlikle ama no 1 daha iyi diyebilirim bana her zaman hitap etmesede.

Kanka çoğu kişi sana NO1 diyecek cunku yeni soundlara ve yeni işlere acık degiller olmayan bilmedikleri kültürün dramasını kasanlar bu yuzden net cevap vermem atinin trap ve afro albumunde bile sagopa feati vardı o yuzden yarın oburgon no. 1 ile feat atması ımkansız degil.

Dostum ati dediğin elemanı sırf karşı cinsin dikkatini çekmek için kendini rap dinliyormuş gibi göstermeye çalışan kızlar ve ergenuslar dışında kimsenin dinlemedigini düşünüyorum bırak geneli son 5 yılın en iyisi olur mu o tartışılır 😃

Bir tarafta "Hatun dedi doggy doggy" bir tarafta "Çiçeklerde bir telaş var, yağmur gecikti" sözleri var.

Sence hangisi? Bir tarafta sadece popüler kültürün altına yatmaya çalışan yeni yetme, diğer tarafta bir çok yaşantıyı görmüş, sözlerine saçma sapan şeyler eklemeden yaşadıklarını ve hissettiklerini yazan bir adam. Sence hangisi?

Bir tarafta "hatun dedi doggy doggy" bir tarafta "çiçeklerde bir telaş var, yağmur gecikti" sözleri var.

Sence hangisi? Bir tarafta sadece popüler kültürün altına yatmaya çalışan yeni yetme, diğer tarafta birçok yaşantıyı görmüş, sözlerine saçma sapan şeyler eklemeden yaşadıklarını ve hissettiklerini yazan bir adam. Sence hangisi?

Profılınde ceg var adamın bu gece sarkısında yenılıkcıyım ben diye sozu var, ozorginal ile FT'i var.
Yenı yetme denılen veya full Flex yapanları bıle destekleyen bir adam ceg.

Dostum ati dediğin elemanı sırf karşı cinsin dikkatini çekmek için kendini rap dinliyormuş gibi göstermeye çalışan kızlar ve ergenuslar dışında kimsenin dinlemedigini düşünüyorum bırak geneli son 5 yılın en iyisi olur mu o tartışılır 😃

Bunu 90BPM, Sagopa, Ceza, No. 1, mazsaka gibi büyükleri dinleyen biri olarak söylüyorum ki bu herif beklediğinden çok daha iyi. Senin kulağına hitap eder mi bilmiyorum ama ön yargıları yıkıp dinlemeye karar verebilirsin belki. Tabii ki de sana katılıyorum kesinlikle en iyisi değil hatta saydığım sanatçılar ile aynı listeye bile koymam ama çöp de denilecek adam değil bence bazı şarkıları güzel dinliyorum ben.

Bir tarafta "Hatun dedi doggy doggy" bir tarafta "Çiçeklerde bir telaş var, yağmur gecikti" sözleri var.

Sence hangisi? Bir tarafta sadece popüler kültürün altına yatmaya çalışan yeni yetme, diğer tarafta bir çok yaşantıyı görmüş, sözlerine saçma sapan şeyler eklemeden yaşadıklarını ve hissettiklerini yazan bir adam. Sence hangisi?
Dostum bana söyleme, zaten ben no1 hayranıyım bazı kişiler "aga ati tekledi yaa" gibi cümleler kullanıyor bende bu ati no.1 le kapışır mı dedim ve baktım ki ati sandığım kadar hariç popüler değilmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı