AbuzerDAG
Centipat
Gigabyte B620M S2H anakartını kullanıyorum, sistemde 2HDD 1SSD var ve Windows 10 kullaıyorum. CSM Support kapalı gözüküyor. Ne yapmam lazım?
Fotoğraf atar mısın?
Evet doğrudur.
Eki Görüntüle 2377624M.2 kısmına tıklayıp ekran görüntüsü atar mısın?
Affedersiniz yanlış bilgi verdimM.2 kısmına tıklayıp ekran görüntüsü atar mısın?
Kingston KC3000M.2 SSD'nin marka modeli nedir?
Çıkarmadan önce SSD'yi tutan plastik parçasına biraz basınç uyguladım "tık" diye bir ses geldi.M.2 SSD'niz şu an gözükmüyor. M.2 SSD'yi çıkarıp tekrar takmayı deneyin.
Burada söylediğim yavaşlıktan sonra yaptığım ilk reboot sırasında temas olmayıp kendiliğinden gevşemiş. Siz söylemeseniz sorunun bununla alakalı olabileceğini düşünmezdim. İlginiz için teşekkür ederim.Birkaç dakika önce açılıyordu ama anormal bir yavaşlık vardı. Kapatıp tekrar açtım boot menüsü açıldı menüyü kapattım BIOS açıldı şu anda da BIOS'tan çıkamıyorum.
Çıkarmadan önce SSD'yi tutan plastik parçasına biraz basınç uyguladım "tık" diye bir ses geldi.
Burada söylediğim yavaşlıktan sonra yaptığım ilk reboot sırasında temas olmayıp kendiliğinden gevşemiş. Siz söylemeseniz sorunun bununla alakalı olabileceğini düşünmezdim. İlginiz için teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.