No desktop ile kurulan Hyprland Config hatası verdi

clousel

Attopat
Geçen günlerde tekrardan Hyprland kurmaya karar verdim, no desktop ile kurdum ancak Config'i./install. Sh ile çalıştırdıktan sonra Config'i kurdum, reboottan sonra login Screen'i geçince Hyprland logo kalıyor, yukarıda error kodları çıkıyor, Config'den olabilir diyeceğim ama @Bayram Tempest hocamın sunduğu.
Config'ini kullanıyorum, normal saf Arch'da sorun olmamıştı ancak Endavouros'da ilk defa böyle bir sorun ile karşılaştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benim configimi kullanmayın. Donanımım uymadığı için uzun süredir Hyprland kullanmıyorum ve hata düzeltmesi yapmıyorum. Ben yalnızca örnek alarak kendi configinizi oluşturmanızı önerdim.

Geçen günlerde tekrardan Hyprland kurmaya karar verdim, no desktop ile kurdum ancak Config'i./install. Sh ile çalıştırdıktan sonra Config'i kurdum, reboottan sonra login Screen'i geçince Hyprland logo kalıyor, yukarıda error kodları çıkıyor, Config'den olabilir diyeceğim ama @Bayram Tempest hocamın sunduğu.
Config'ini kullanıyorum, normal saf Arch'da sorun olmamıştı ancak Endavouros'da ilk defa böyle bir sorun ile karşılaştım.

Bende denemiştim hocam Config şu anda bozuk. Kendi configisini yazmayı veya Yusuf İpek'in Config'ini kullanmayı deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı