"No HDMI Signal from your device" hatası

Toprak0102

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.

Monitörümü yeni aldım (aslında bir hediye olarak geldi uzun zamandır kutusundaymış) ve markası Dell.

Maalesef kasanın tam olarak bileşenlerini bilmiyorum biraz eski bir kasa.

Şimdi HDMI kablosunu kasaya bağladım ama “no HDMI Signal from your device” yazıyor her defasında yeni kablo denedim onlarda olmadı kabloyu yanlış yerde takmadım geçen içini temizledim. Islak mendille sonra her parçayı yerine oturttum ama ona rağmen hâlâ çalışmıyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_4989.jpeg
    IMG_4989.jpeg
    134,8 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:

Kasada takılı kablo sayısı eksik olduğu için görüntü alamıyorsunuz görüntü alabilmek için kasada kırmızı ile daire içine aldığım yere ve monitöre ek bir kablo daha takmanız gerekiyor. Bu kabloya VGA kablosu deniliyor. Kablo görselini aşağıda görsel olarak veriyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20240604_083903.jpg
    IMG_20240604_083903.jpg
    384,6 KB · Görüntüleme: 36
  • indir (4).jpeg
    indir (4).jpeg
    6,4 KB · Görüntüleme: 36
Kasada takılı kablo sayısı eksik olduğu için görüntü alamıyorsunuz görüntü alabilmek için kasada kırmızı ile daire içine aldığım yere ve monitöre ek bir kablo daha takmanız gerekiyor. Bu kabloya VGA kablosu deniliyor. Kablo görselini aşağıda görsel olarak veriyorum.

İlk olarak çok teşekkür ederim.

Ben VGA kablosunu aslında HDMI kablosu gibi bir kablo sanıyordum o yüzden takmamıştım. Şimdi denemeye gidiyorum, tekrardan teşekkürler.
🙂

Peki monitörde VGA girişi yoksa ne yapılmalı çünkü bulamadım da.

@EMRT8181

Son düzenleme:
İlk olarak çok teşekkür ederim.

Ben VGA kablosunu aslında HDMI kablosu gibi bir kablo sanıyordum o yüzden takmamıştım. Şimdi denemeye gidiyorum, tekrardan teşekkürler.
🙂

Peki monitörde VGA girişi yoksa ne yapılmalı çünkü bulamadım da.

@EMRT8181

Monitörün kablo giriş kısımlarını içeren bir fotoğraf çekip atabilir misiniz?

Kusura bakmayın şimdi görüyorum. HDMI birisinin yanındaki girişe ve kasaya uyumlu bölüme o girişe uygun kabloyu takarak deneyiniz.

Sorun değil.

Tamam deneyeceğim, yardımınız ve zamanınızı ayırdığınız için sağ olun.

Kusura bakmayın şimdi görüyorum. HDMI birisinin yanındaki girişe ve kasaya uyumlu bölüme o girişe uygun kabloyu takarak deneyiniz.

Kusura bakmayın bilgisayar yanımda değildi deneyemedim.

Monitörde başka bir HDMI girişi olmadığını fark ettim başka bir tavsiyeniz ya da çözüm yolu var mıdır?

@EMRT8181

Son düzenleme:
Sorun değil.

Tamam deneyeceğim, yardımınız ve zamanınızı ayırdığınız için sağ olun.

Kusura bakmayın bilgisayar yanımda değildi deneyemedim.

Monitörde başka bir HDMI girişi olmadığını fark ettim başka bir tavsiyeniz ya da çözüm yolu var mıdır?

@EMRT8181

HDMI girişinin yanında bir giriş daha var o girişe uygun kabloyu monitöre ve kasaya takıp deneyiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı