Microsoft Store No Man's Sky 68 TL

Yer
Gaziantep
Daha fazla  
1771148325447.png

No Man's Sky, Microsoft Store'da 68 TL!

⏳ İndirim sonu: 18 Şubat
🇹🇷 Türkçe dil desteği: Bulunmuyor
🇹🇷 Türkçe incelemeler Çok Olumlu
🛠️ Geliştirici / Yayıncı: Hello Games
🔄Son güncelleme: 13 Şubat 2026
📅 Çıkış tarihi: 12 Ağustos 2016
🪐 Tür: Keşif / Hayatta kalma / Sandbox
⏱️ Ana hikâye + temel görevler: 30–50 saat
⚙️ Sistem gereksinimleri: Düşük

Diğer mağazalar:
🏷️ GOG $59.99 (2620₺)
🏷️ Steam $10.79 USD (471₺)

Son düzenleme:
Ufak bir bilgilendirme yapmak istedim. Launcher olarak Xbox kurarsanız Microsoft Store'dan daha iyi olur, Store aslında sadece uygulama indirmek için. Oyun falan da açar ama halinden belli zaten, ben mağaza uygulamasıyım diyor. Oyun profilinizi, başarımlarınızı falan da Xbox uygulamasından görebilirsiniz.

Fiyatı da gerçekten uygun, teşekkürler.

Steam'de de şu an 10 dolar fiyat bandında.

Ayrıca 10. yıla özel, en büyük güncellemelerden birisi olan REMNANT güncellemesi de yayınlandı. Oyunu almak isteyenlere kesinlikle öneririm.

İndirim konusu tesadüfen iyi denk geldi. :D

Ekstra olarak ise bazı tarzda mod yapılabiliyor. Türkçe yama gibi basit modlar Xbox'da çalışıyor. Bazı modların tam uyumluluğu bulunmuyor. Modlama ile ilgilenenler Steam'den almalı. Ben mecburen Steam'den oynuyorum. Evet, hem Xbox'tan 70 TL'e aldım, hem de Steam'den almak zorunda kaldım.

Son düzenleme:
@SkuggaKnight, hocam haber konusunu açtım. İndirim olarak Steam versiyonu üzerinden genel indirim konusu açacaktım. @swaghos hocam ile herhalde düşüncelerimiz bir olacak ki konusunu açmış. Teşekkürler. :D

Açacağım konu çalındı. :D (!)

Oyunumu açtım, ben hazırım!
1771150439361.jpeg

Oyunun en büyük eksisi çoğu uçuş simülatörü kontrolcüsünü desteklememesi. Sırf bu yüzden hevesim kaçmıştı. Simülatörle oynamak için aşırı ayar ve ek program gerekiyor. Yeni güncelleme çıkmış sanırım, umarım bu sorunu çözmüşlerdir.

Zamanında orijinal sanıp çokça korsan oynadığım bir oyundu. Paycell'in Steam cashback kampanyasıyla 100 TL gelmişti. Onla birlikte şimdi aldım, hem bedavaya geldi hem de geliştiricilere karşı kul hakkımı ödemiş oldum.
@swaghos konu için tekrar teşekkür ederim hocam 🙂.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı