No signal hatası neden olur?

Castiglionets

Centipat
Daha fazla  
Yeni monitör aldım laptopa bağladım monitörde bir problem yok çalışıyor ama arada kapattıktan sonra açılmıyor, no signal hatası veriyor. HDMI kablosunu güç kablosunu falan biraz daha bastırdığımda açılıyor. Bu sürekli böyle devam eder mi? Problem nedir sizce?

Yeni monitör aldım laptopa bağladım monitörde bir problem yok çalışıyor ama arada kapattıktan sonra açılmıyor, no signal hatası veriyor. HDMI kablosunu güç kablosunu falan biraz daha bastırdığımda açılıyor. Bu sürekli böyle devam eder mi? Problem nedir sizce?

HDMI kablolarında sorun olabilir kontrol edin gevşek olabilir fakat komple bozukta olabilir eğer gevşekse düzeltin değilse sorun kablodadır.
Portları da temizleyin tozlanmış olabilir.
Grafik kartı sürücülerini güncelleyin.

HDMI kablosunda temassızlık olabilir. Yeni kablo ile deneyin.

Monitörün ya da bilgisayarın hdmi girişinde problem olabilir. Başka kabloyla da aynı şeyi yaparsa ve bilgisayarın girişinde sorun olmadığına eminseniz monitörü garantiye gönderin derim.

HDMI kablolarında sorun olabilir kontrol edin gevşek olabilir fakat komple bozukta olabilir eğer gevşekse düzeltin değilse sorun kablodadır.
Portları da temizleyin tozlanmış olabilir.
Grafik kartı sürücülerini güncelleyin.
HDMI kablosunda temassızlık olabilir. Yeni kablo ile deneyin.
Monitörün ya da bilgisayarın hdmi girişinde problem olabilir. Başka kabloyla da aynı şeyi yaparsa ve bilgisayarın girişinde sorun olmadığına eminseniz monitörü garantiye gönderin derim.
hocam 2 ayrı hdmi kablosunuda denedim ikiside yeni onlarda bir problem olduğunu zannetmiyorum güç kablosunu biraz bastırdığımda cızırtı geliyor ürün 2 günlük ghosting ışık süzmesi hiçbirşey çıkmadı sırf şu sebepten servise göndermeli miyim?kırlır mırılır sıkıntı çıkar diye tırsıyorum bir de laptop eski 1050 ti monitör 2k bunla alakalı bir problem olabilir mi ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı