B Boran kaya Femtopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #1 Yeni bir bilgisayar topladım, adamlar montajladılar gidip aldım. Evdeki monitörün görüntü girişi VGA, ekran kartı girişi DVI. Bende sadece VGA vardı, dönüştürücü alıp ekran kartına taktım ama hala no signal yazıyor. Ne yapmalıyım?
Yeni bir bilgisayar topladım, adamlar montajladılar gidip aldım. Evdeki monitörün görüntü girişi VGA, ekran kartı girişi DVI. Bende sadece VGA vardı, dönüştürücü alıp ekran kartına taktım ama hala no signal yazıyor. Ne yapmalıyım?
KS KS B Boran kaya Femtopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #11 armas dedi: Asus modelinde de DVI çıkışı yok. Lütfen ekran kartına taktığından emin ol! Genişletmek için tıkla... ASUS TUF GeForce GTX 1650 SUPER OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı | ITOPYA sondan bir önceki fotoğrafa bak dostum görünüyor Artı 0 Eksi
armas dedi: Asus modelinde de DVI çıkışı yok. Lütfen ekran kartına taktığından emin ol! Genişletmek için tıkla... ASUS TUF GeForce GTX 1650 SUPER OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı | ITOPYA sondan bir önceki fotoğrafa bak dostum görünüyor
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 2 Şubat 2021 #12 DVI kullanma dostum lütfen. Yeni nesil artık HDMI ve DisplayPort tercih edilir. DVI dönüştürücüyü iade edip DP veya HDMI dönüştürücü al lütfen. Artı 0 Eksi
DVI kullanma dostum lütfen. Yeni nesil artık HDMI ve DisplayPort tercih edilir. DVI dönüştürücüyü iade edip DP veya HDMI dönüştürücü al lütfen.
KS KS B Boran kaya Femtopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #13 armas dedi: DVI kullanma dostum lütfen. Yeni nesil artık HDMI ve DisplayPort tercih edilir. DVI dönüştürücüyü iade edip DP veya HDMI dönüştürücü al lütfen. Genişletmek için tıkla... Tamamdır dostum çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
armas dedi: DVI kullanma dostum lütfen. Yeni nesil artık HDMI ve DisplayPort tercih edilir. DVI dönüştürücüyü iade edip DP veya HDMI dönüştürücü al lütfen. Genişletmek için tıkla... Tamamdır dostum çok teşekkür ederim.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 2 Şubat 2021 #14 Oyun oynuyosan önerim DisplayPort. Artı 0 Eksi