Ekran kartın arızalı muhtemelen değişirler.Evet kasa çalışıyor fanlar dönüyor sorunsuz.
Görüntü kesmeyi yapan bileşenler ekran kartı veya RAM'dir. PSU yeterli olmadığı durumda kapatır. Bu ikisinde sorun yoksa ki bunlardan kaynaklanır ekran kartı slotun arızalıdır ki o ihtimalde biosa kadar geldiğine göre yok. Biosa kadar görüntü veriyor ise geriye SSD veya ekran kartı kalıyor. O ihtimallerden de sen ekran kartını farklı kullanıp denemişsin SSD'de de sorun olabilir ama garip olan görüntüyü kesip no signal devam etmez siyah ekranda kalır ileriye geçmez no signal verme durumu olamaz. Göndermişsin bakalım RX serisi kartlarda genelde çok görülüyor dediğim olay daha geçen gün RX 580 değiştirmek zorunda kaldım kuzenimin aynı sebepten.Oyun ortasında görüntü kesti sonra aynı şekilde devam etti.Farklı ekran kartı, RAM ve PSU ile denememe rağmen sorun devam etti. Sorun SSD, anakart veya işlemciden kaynaklı.
Başka bir arızada olabilir dediğim gibi vatandan almıştı oda sistemini çok olmamıştı. Birden görüntü gitti kasası çalışıyordu klavyesi mausesi falan ışığı yanıyordu sonra sorun hep devam etti. Vatana gönderdi ekran kartını değiştirdiler arızalı diye.İlginç bende yabancı forumların neredeyse hepsini okudum. No signal hatası alıpta ekran kartı arızalı olan kimse yok neredeyse. Ben 3 tane ekran kartı denedim sorun hepsinde devam etti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.