No Suitable Graphics Card Found hatası

Logan Nilson

Hectopat
Oyunu geçen hafta aldım ama aldığımdan beri oynayamıyorum. Oyun dosyalarını doğrulamayı denedim. Oyuna tıkladığımda resimde de gördüğünüz "No suitable graphics card found" hatasını alıyorum.

İnternette "C:\Windows\Microsoft.NET\assembly\GAC_32\Microsoft.Xna.Framework.Graphics\v4.0_4.0.0.0__842cf8be1de50553" yolundaki klasöre d3d9.dll dosyasını atınca düzeldiğini gördüm. Bunu ben yaptığımda bu sefer hata vermiyor ama hala açılmıyor. Faremin yanındaki daire 2-3 sn gözüküyor sonra tık yok.(oyuna tıkladıktan sonra bir dakika boyunca oyunda gözüktüğüm için oynama sürem 68 dakika gözüküyor)

Yardım ederseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler :)

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Kopyaladığım dosyayı sildim ve DirectX'i indirdim. Maalesef işe yaramadı.
İşte Process Monitor raporum: Logfile.rar

Yardımınız için teşekkürler bu arada:)
Az önce oyuna yeniden tıkladığımda hata vermedi ama aynı şekilde yine açılmadı. Oyun hata vermiyor ama hala oynayamıyorum.
Oyunun şuan ki Process Monitor raporu: Logfile(2).rar
Kopyaladığınız dosyayı silin.
DirectX'i tekrar kurun;
Düzelmez ise Process Monitor raporu verin.
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum yaklaşık 2 haftadır oynayamıyorum lütfen yardımcı olun :(
@Recep Baltaş yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum

Kopyaladığım dosyayı sildim ve DirectX'i indirdim. Maalesef işe yaramadı.
İşte Process Monitor raporum: Logfile.rar

Yardımınız için teşekkürler bu arada:)
Az önce oyuna yeniden tıkladığımda hata vermedi ama aynı şekilde yine açılmadı. Oyun hata vermiyor ama hala oynayamıyorum.
Oyunun şuan ki Process Monitor raporu: Logfile(2).rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı