Çözüldü No Video İnput Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

vermillion

Megapat
Daha fazla  
Yeni topladığım bilgisayarımı sorunsuzca 2 ay kullandım ama şimdi şöyle sıkıntı olmaya başladı. Bilgisayarı açıyorum ama ekrana görüntü gelmiyor. "No video output" uyarısı geliyor. Bilgisayarı birkaç defa kapa aç yapınca geliyor. En az 2-3 kez. Neden olabilir, neyden kaynaklıdır acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer normal indirebildi isen sorun yok, bazıları indiremediği için ıdm önerdim.
C: içinde hosts dosyası var onu not defteri ile açıp siyah yazdığınız yazının altındaki yazıları silip kaydedeceksiniz.
___
Sil dediklerimi silmen lazım AMD'nin ürünü olması zararı olması anlamına gelmez normal bir kullanıcıda gereksiz şeyler.

Murat Bey başlığı yanlış açmışım özür dilerim "No Video Out Put" değilde "No Video İnput" yazıyor hata olarak.

Murat Bey başlığı yanlış açmışım özür dilerim "No Video Out Put" değilde "No Video İnput" yazıyor hata olarak.
Düzelttim teşekkürler. Sorununuz ne durumda çözülme veya olumlu gelişme var mı?

Herhangi bir gelişme yok, ramleri çıkartıp temizledim, ekran kartını çıkartıp taktım ama herhangi bir gelişme yok. Normal bilgisayar açılıyor ses geliyor, ama "No Video İnput" "enter sleep" bu şekilde oluyor. 15-20 aç, kapadan sonra bilgisayar açılıyor ve hiç bir şey olmamış gibi çalışmaya devam ediyor. Ekran kartının gücünü kesip monitörü onboard yaptım ekran geliyor. O zaman çalışıyor normal, ama kendi ekran kartıma taktığım zaman böyle uğraştırıyor.

Murat bey dediklerinizi şimdi uyguluyorum gelişmelerden haber edeceğim.

Murat bey sorun halen devam ediyor hatta şu an reset atıp durmaktayım.

Anakart problemi var gibi. Bence garantiye gönderin komle bilgisayarı kontrol etsinler uzaktan anca bu kadar yardımcı olabiliyorum. Ayrıca Monitör kablonuzu da değiştirin VGA kullanıyorsan desteği varsa HDMI takın veya zıttı.

Murat bey "TeamViewer" sistemi inceleyerek bana yardımcı olabilir misiniz? Bir de son kez bios'u 1.4 çekmek istiyorum nasıl yapabilirim?

Teamviewer ile maalesef şua bağlanamam geç oldu. Yarın müsait olur ve açık olursan mesaj yazarsın müsaitsem bakarız.
Bıos düşürmenizi yukarıda yazmıştım zaten bunu uygulamak için yukarıda verdiğim bıos dosyasını indirip rar içindeki dosyaları boş bir usb belleğe atın. Sonra bıos'a giirp mflash olması lazım onu çalıştırın ve oradan cap ise cap rom ise rom'u seçip downgrade yapabilirsin. Bazı bioslarda düşürmeye izin verilmiyor ancak Msi'nin izin vermeyeceğini sanmıyorum.

Tamam Murat bey, ben şimdi bios'u geri alayım yarın müsait olunca siz bakalım teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı