Çözüldü No Video İnput Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

vermillion

Megapat
Daha fazla  
Yeni topladığım bilgisayarımı sorunsuzca 2 ay kullandım ama şimdi şöyle sıkıntı olmaya başladı. Bilgisayarı açıyorum ama ekrana görüntü gelmiyor. "No video output" uyarısı geliyor. Bilgisayarı birkaç defa kapa aç yapınca geliyor. En az 2-3 kez. Neden olabilir, neyden kaynaklıdır acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartım servisten geldi vatan bilgisayar elemanı ekran kartını taktı çalıştı eve geldim tekrar aynı sorun "no video input" hatası veriyor. Servis formunda bios güncellendi yazıyor sadece bunu yapmışlar.

Ekran kartımı servise gönderdim ve iadesini talep ettim sonuç olarak da ürünü iade kabul ettiler şimdi prosedür ne acaba ekran kartının yenisini mi verecekler ? yoksa hediye çeki mi verecekler sizce ne yapmalıyım aynı ekran kartından mı alayım yoksa farklı bir ekran kartı mı alayım yardımcı olur musunuz.

Sorun çözüldü ekran kartım servise gitti ve değişim kuponu verdiler bende farklı bir ekran kartı aldım strıx gtx-970 ama bu ekran kartında da aynısını yaptı. Kasa ön tarafındaki ön usb port kablosunu ana kart dan çıkartınca sorun düzeldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı