Yeni topladığım bilgisayarımı sorunsuzca 2 ay kullandım ama şimdi şöyle sıkıntı olmaya başladı. Bilgisayarı açıyorum ama ekrana görüntü gelmiyor. "No video output" uyarısı geliyor. Bilgisayarı birkaç defa kapa aç yapınca geliyor. En az 2-3 kez. Neden olabilir, neyden kaynaklıdır acaba ?
Eğer normal indirebildi isen sorun yok, bazıları indiremediği için ıdm önerdim.
C: içinde hosts dosyası var onu not defteri ile açıp siyah yazdığınız yazının altındaki yazıları silip kaydedeceksiniz.
___
Sil dediklerimi silmen lazım AMD'nin ürünü olması zararı olması anlamına gelmez normal bir kullanıcıda gereksiz şeyler.
Herhangi bir gelişme yok, ramleri çıkartıp temizledim, ekran kartını çıkartıp taktım ama herhangi bir gelişme yok. Normal bilgisayar açılıyor ses geliyor, ama "No Video İnput" "enter sleep" bu şekilde oluyor. 15-20 aç, kapadan sonra bilgisayar açılıyor ve hiç bir şey olmamış gibi çalışmaya devam ediyor. Ekran kartının gücünü kesip monitörü onboard yaptım ekran geliyor. O zaman çalışıyor normal, ama kendi ekran kartıma taktığım zaman böyle uğraştırıyor.
Anakart problemi var gibi. Bence garantiye gönderin komle bilgisayarı kontrol etsinler uzaktan anca bu kadar yardımcı olabiliyorum. Ayrıca Monitör kablonuzu da değiştirin VGA kullanıyorsan desteği varsa HDMI takın veya zıttı.
Teamviewer ile maalesef şua bağlanamam geç oldu. Yarın müsait olur ve açık olursan mesaj yazarsın müsaitsem bakarız.
Bıos düşürmenizi yukarıda yazmıştım zaten bunu uygulamak için yukarıda verdiğim bıos dosyasını indirip rar içindeki dosyaları boş bir usb belleğe atın. Sonra bıos'a giirp mflash olması lazım onu çalıştırın ve oradan cap ise cap rom ise rom'u seçip downgrade yapabilirsin. Bazı bioslarda düşürmeye izin verilmiyor ancak Msi'nin izin vermeyeceğini sanmıyorum.