Nöbette ambulans kullanmak

Arkadaşlar yarın ilk nöbetim ve 112'de şoför olarak atandım, 24 saat ve korkuyorum. Araba normalde fazlasıyla kullanıyorum ama şu an resmen terliyorum, bir tavsiyeniz var mı?

Hocam neden terliyorsunuz? Kendinize güveniniz yok araç sürme konusunda o zaman.

Hayırlı olsun atamanız. Bu işe atanacak yeterliliği sağladıysanız (ki sağlamasanız atanamazdınız) demek ki bunu yapabileceğiniz anlamına geliyor. Araç kullanma deneyiminiz de var dediğinize göre. Tabii ki bu cüssede bir aracı süratli kullanmak biraz bilek ister :D Ama ben üstesinden geleceğinizi düşünüyorum. İlk birkaç gün stres normal, olacaktır tabii ki ancak yalnız olmayacaksınız zaten. Ekip arkadaşlarınızla beraber rahatlıkla atlatacağınızı düşünüyorum. Benim verebileceğim en büyük tavsiye nöbetten önce iyi bir uyku çekmeniz olur. Çünkü 24 saat boyunca agresif araç kullanmak için cidden pürdikkat yola odaklanmanız gerekecek. Bol şans.

Arkadaşlar yarın ilk nöbetim ve 112'de şoför olarak atandım, 24 saat ve korkuyorum. Araba normalde fazlasıyla kullanıyorum ama şu an resmen terliyorum, bir tavsiyeniz var mı?
Bende yıllardır ambulans kullanıyorum. Normalde tecrübesiz birisine verilmesine karşıyım fakat madem öyle size tavsiyem şu olur; hiçbir hastanın canı senin ve ekibindekilerin canından kıymetli değil. Fazla kasmana gerek yok, sakin sakin git gel kimse sana niye geç geldin vs diyemez. Herşeyden önce güvenli sürüş, tehlikeli hareketlere gerek yok.

Bende yıllardır ambulans kullanıyorum. Normalde tecrübesiz birisine verilmesine karşıyım fakat madem öyle size tavsiyem şu olur; hiçbir hastanın canı senin ve ekibindekilerin canından kıymetli değil. Fazla kasmana gerek yok, sakin sakin git gel kimse sana niye geç geldin vs diyemez. Her şeyden önce güvenli sürüş, tehlikeli hareketlere gerek yok.

Hocam, daha önce de ambulans kullandım lakin ilk kez nöbette yapıyorum ve teknik serviste görevliydim bu işe başlayalı 2 ay oldu ve bu sürede herhangi bir eğitim görmedim çocuk yaştan beri araba kullanıyorum lakin korkuyorum çünkü 24 saat ve şu hayatta karanlıkta araba kullanmak kadar nefret ettiğim bir şey yok.

Bende yıllardır ambulans kullanıyorum. Normalde tecrübesiz birisine verilmesine karşıyım fakat madem öyle size tavsiyem şu olur; hiçbir hastanın canı senin ve ekibindekilerin canından kıymetli değil. Fazla kasmana gerek yok, sakin sakin git gel kimse sana niye geç geldin vs diyemez. Herşeyden önce güvenli sürüş, tehlikeli hareketlere gerek yok.
Hocam,biraz sohbet edelim mi,2 yıl olmuş konuyu açalı 112’den konuşuruz

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı