Yusfu72 Femtopat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #31 elegiac dedi: Ereksiyon halinde dokunma diyor elleme yoksa gerisi gelir diyor . Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
elegiac dedi: Ereksiyon halinde dokunma diyor elleme yoksa gerisi gelir diyor . Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
blaneTech Picopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 512 Çözümler 5 12 Aralık 2022 #32 Konuyu acali 20 gun olmus. Bu surede biraz yol kat ettim. Devami da gelecek.
Isengard_ Hectopat Katılım 17 Eylül 2019 Mesajlar 19 5 Şubat 2023 #33 blaneTech dedi: Konuyu acali 20 gun olmus. Bu surede biraz yol kat ettim. Devami da gelecek. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an ne durumdasınız ? Ben de 14 gündür yapmıyorum. Açıkcası baya bir zorlandım ama kafaya koydum kesinlikle bir daha yapmayacağım.
blaneTech dedi: Konuyu acali 20 gun olmus. Bu surede biraz yol kat ettim. Devami da gelecek. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an ne durumdasınız ? Ben de 14 gündür yapmıyorum. Açıkcası baya bir zorlandım ama kafaya koydum kesinlikle bir daha yapmayacağım.