Nokia 8 ve Sony XZ1

Jalsgar

Megapat
Daha fazla  
Arkadaslar bütce 2500 TL. Aklımda 2 telefon var. Biri Sony XZ1 diğeri Nokia 8. Çok kararsız kaldım, hangisini seçmeliyim? Sony'in tasarımı hoşuma gidiyor, orada sıkıntı yok veya şimdi telefon alınır mı? Samsung ve ithalatci telefonlar(Mi6 KVK da düşünmüyorum) hariç bu 2 telefonun dışında başka telefon onerisi de alabilirim ama ana sorum XZ1 mi Nokia 8 mi, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
XZ1 alın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İki telefonda aynı donanıma sahip. XZ1 1080P ekran kullandığı için performans noktasında bir adım önde. İki telefonun donanımı 2K için yeterli. İki telefonunda tasarım olarak hoş durmadığını söylemek gerek. İki telefonunda kamera performansı birbirine yakın. Batarya performansları da birbirine yakın olur, boyut olarak Nokia 8 modeli batarya olarak daha iyi gözükse de 2K var, XZ1 1080P ekrana sahip. Bu faktör güç tüketimini doğrudan etkiler. Ben saf Android sevmediğim için ikisi arasından XZ1 alırdım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı