NOKIA 8 vs Huawei Mate 10 Lite

Alabileceğin, gözüne hoş gelen cihazları listele arasından seçim yapalım tavsiyem Amoled ekranı bırakıp LCD'ye geçmemen olur.

Ekran telefon seçiminde karar kılacağım konu değil ki. Üstelik oldum olası LCD ekranları Amoled ekranlara oranla daha çok sevdim. Alabileceğim cihazlar Note 5, S7 Edge, Huawei Mate 10 Lite, Nokia 8. Bu cihazlar arasındayım genel olarak müzik dinler mesajlasir arada da oyun oynarım. Fotoğraf çekerim ama öyle her gün değil yani genel olarak uçsun istemiyorum cihaz ama en azından bunları yaparken yorulmasin. Işte bunlar arasında hangisi sence

S7 Edge modelinden memnunsan tekrar ona geçebilirsin, diğer modeller arasından da Nokia 8 daha alınası. Mate 10 Lite orta düzey bir telefon, kesinlikle tercih etmemen gerekir bu modellerin yanında. Note 5 modeli de eskidi donanım olarak S7 Edge modelinin gerisinde, kamera ve batarya tarafında S7 Edge daha iyi. Ya Nokia 8 al, ya da S7 Edge tercih et. Açıkçası ben yine S7 Edge alırdım. Farklı bir arayış içine gireceksen de Nokia 8 alınmalı.

S7 Edge veya Nokia 8 arasında seçim yapardım ama sen galiba S7 Edge istemiyorsun ki konuda belirtmemişsin. Nokia 8 alman daha iyi, güvenlik güncellemelerini düzgün alıyor diye biliyorum performans olarak sorun çıkarmaz. Arayüz konusuna gelince ilk telefonum GM Android One 4G'ydi Vanilla Android seven birisi olarak Nova Launcher yüklemiştim performansı stabildi en son Noguat 7.0'da kaldı. Oreo güncellemesi almışsa arayüzü seveceğini düşünüyorum bence Vanilla Android'e(Oreo'ya) bir şans ver. :)

Note FE alabilirsin. Ama yine de dediğim gibi Nokia 8 cihazının incelemelerini uzun uzun incele. Eğer sorun etmezsen o da tercih edilebilir.

Note FE alabilirsin. Ama yine de dediğim gibi Nokia 8 cihazının incelemelerini uzun uzun incele. Eğer sorun etmezsen o da tercih edilebilir.
Bugün gittim baktım ancak ne bileyim açıkçası ısınamadım. Arkadaşlar s7 edge son güncelleme de şarj konsunda berbat hale geldi günde iki kez şarj ediyor kuzenim üstelik edge ekran yüzünden sevmeme sebebim. Telefondan çok bir şey beklemiyorum artık o yüzden mate 10 lite a baktım ve çok hoşuma gitti hem 64 gb hafıza beni müzik konusunda tatmin edecektir bir günde şarjı giderse her türlü yeter geriye bir şey istemiyorum o yüzden f/p urun olucak alacağım

Bugün gittim baktım ancak ne bileyim açıkçası ısınamadım. Arkadaşlar s7 edge son güncelleme de şarj konsunda berbat hale geldi günde iki kez şarj ediyor kuzenim üstelik edge ekran yüzünden sevmeme sebebim. Telefondan çok bir şey beklemiyorum artık o yüzden mate 10 lite a baktım ve çok hoşuma gitti hem 64 gb hafıza beni müzik konusunda tatmin edecektir bir günde şarjı giderse her türlü yeter geriye bir şey istemiyorum o yüzden f/p urun olucak alacağım
Ben de Mate 10 Lite alıcaktım fakat SAR değeri baş için yüksek geldi bana. Ve de bluetooth kulaklıklarda cızırtı sorunu var, hızlı şarj desteği yok. Onun dışında bence güzel telefon, senin için sorun teşkil etmiyorsa alabilirsin. Ama ediyorsa Xiaomi Mi 6 ya bak derim. Çok daha üst düzey bir telefon.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı