Nokia Lumia 1520 kullanıcısı bi bakabilir mi ?

fouur

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar lumia 1520 ve lumia 920 arasında kararsız kalmış durumdayım. Kararsızlığımın en büyük nedeni 1520'nin 6" olması... 1520 kullanan arkadaşım varsa telefonun boyutu çok mu bariz elinde abez duruyor teşekkür ederim :D

Bu sizin telefondan ne istediğinize bağlı . Hem performansı hem de Kamerası iyi olsun diyorsanız 1020 derim . Ama kamereya pek önem vermiyorsanız 925 derim . 920 tercih etmiyorum Çok kalın bir tasarım var ve malzeme kalitesi berbat . Kesinlikle WP8 ürünümü alıcaksın ?

Evet kesinlikle wp alacağım. Android xperia z kullandım o telefon bile hızıma yetişemiyor, çok yavaşlıyor. Ya ios ya da wp alacam. Ama ios sevmiyorum. Wp alma sebebimde kendi programımı rahatlıkla yazıp telefonumda kullanmak istemem. Kameraya önem vermiyorum fazla ama ekran benim için çoğu şeydir. Bu yüzden 920 nin 925 göre daha canlı bir ekran paneline sahip olduğunu sanıyorum. Yanılıyor muyum ?

İkiside Amoled . Ama 920 daha parlak ve güneş altında daha iyi performans veriyor . Ekrana önem veriyorsanız ve bütçeniz varsa İphone 5s önerebilirim . İos'tada Kendi programızı yazıp kullanabilirisiniz , Android kadar Çöp uygulama yok . Ama WP8 alıcaksanız 1520 ekranı gerçekten çok iyi . 920 Almanızı önermem Çünkü Telefonun performansına göre verilen ücret çok fazla . Ya İphone 5S Ya da Lumia 1520 .

Kafama takılan 6" olması. Tablet gibi. Ama bi yandan pil ömrü çok çok iyi. En iyisi ben bugün bi teknosaya bakayım elimde bi göreyim :D

Ayrıca Illa windows phone dersem 6" den küçük hangi modeli önerirdiniz ? Htc ye ne diyorsunuz ?

Lumia 1520 gerçekten de çok büyük, Lumia 920 kullanıyorum evet gerçekten kalın bir telefon ama malzeme kalitesi kötü demek pek doğru olmaz bana sorarsanız aceleniz yoksa Haziran ayında çıkması beklenen Lumia 930 alın hem iyi performans hemde alınabilir bir büyüklüğe sahip zira 5 inch'tir kendileri.

Lumia 1520 gerçekten de çok büyük, Lumia 920 kullanıyorum evet gerçekten kalın bir telefon ama malzeme kalitesi kötü demek pek doğru olmaz bana sorarsanız aceleniz yoksa Haziran ayında çıkması beklenen Lumia 930 alın hem iyi performans hemde alınabilir bir büyüklüğe sahip zira 5 inch'tir kendileri.
Bu bilgi için çok teşekkür ederim telefon lumia serisinin en ideal windows phone u kanımca. Arka kapağı çıkması dışında bir dezavantaj göremedim. Ama 1520 ye göre 1 inçlik bi fark var bi inç ne kadar farkedebilir ki ? Olmuşken büyük ekran mı olsun ki ?

İkiside Amoled . Ama 920 daha parlak ve güneş altında daha iyi performans veriyor . Ekrana önem veriyorsanız ve bütçeniz varsa İphone 5s önerebilirim . İos'tada Kendi programızı yazıp kullanabilirisiniz , Android kadar Çöp uygulama yok . Ama WP8 alıcaksanız 1520 ekranı gerçekten çok iyi . 920 Almanızı önermem Çünkü Telefonun performansına göre verilen ücret çok fazla . Ya İphone 5S Ya da Lumia 1520 .
920,925 ten daha parlak değildir. 925 AMOLDE' tir. 920 IPS dir. Ben 925 kulanıyorum. Tık demedi çok stabil çalışıyor. Android nasıl kullanılıyordu unuttum valla :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı