Alican Demir
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Herkese iyi günler. Şu an Motorola Moto G kullanıyorum. Telefonumu ablam çok istiyor ve ona 600 TL'ye satacağım. Şu an Hepsiburada.com'da Nokia Lumia 735 640 TL. Arkadaşlar bu telefonu almak istiyorum ve önceki mesajlarınızı okudum. Sizlere bir kaç soru sormak istiyorum.
1-Cihaz ile birlikte kulaklık çıkmıyor ise bir sorun teşkil eder mi ? Asla müzik dinlemiyorum sadece ihtiyacımız olur mu kulaklığa ?
2-Cihazın tüm video incelemelerine baktım ve oyunlarda gayet akıcı bir performans sergiliyor. Bu performans aşırı sıcağa yol açıyor mu ?
3-Kutu içeriğinde ki şarj aleti sağlam mı ? Demek istediğim kablo esneme veya kasma yapar mı ?
4-Cihazın arayüzü şu an kullandığım cihaz gibi stabil mi ?
5-Kamera hakkında sensörün adına kadar bilgi edindim Microaoft sitesinde, sizlerde bir kaç bilgi verebilir misiniz ? Çekim kalitesi hakkında
6-Cihazın kasa kalitesi sağlam mı ? Yani ufak bir düşürme ile ezikler oluşabilir mi ?
7-Cihazı beyaz renk almak istiyorum. Herhangi bir soyulma veya renk solması olur mu ?
8-Bataryası sadece İnternet Explorer'da Wi-Fi üzerinden bağlı olarak kaç saat dolaşabiliyoruz ?
9-Kılıf ve ekran jelatini kolay bulabilir miyim ?
10-Cihazda ses problemleri varmış, bu sorunu nasıl çözdünüz ?
11-Cihazın sensörleri herhangi bir sorun yarattı mı ? Algılamama sorunu
12-Cihazın ahize sesi yeterli mi ?
13-Cihazın 3 tane mikrofonu var ve bu mikrofonlar güzel ses kayıt edebiliyor mu ?
14-Cihazın su geçirmemezlik özelliğini Microsoft belirtmiyor fakat yapılan testlerde cihaz su geçirmiyor Bunu Motorola'da söylememişti fakat cihazım su geçirmiyor
Mobil'den bağlandığım için yazım hatam var ise özür dilerim.
1-Cihaz ile birlikte kulaklık çıkmıyor ise bir sorun teşkil eder mi ? Asla müzik dinlemiyorum sadece ihtiyacımız olur mu kulaklığa ?
2-Cihazın tüm video incelemelerine baktım ve oyunlarda gayet akıcı bir performans sergiliyor. Bu performans aşırı sıcağa yol açıyor mu ?
3-Kutu içeriğinde ki şarj aleti sağlam mı ? Demek istediğim kablo esneme veya kasma yapar mı ?
4-Cihazın arayüzü şu an kullandığım cihaz gibi stabil mi ?
5-Kamera hakkında sensörün adına kadar bilgi edindim Microaoft sitesinde, sizlerde bir kaç bilgi verebilir misiniz ? Çekim kalitesi hakkında
6-Cihazın kasa kalitesi sağlam mı ? Yani ufak bir düşürme ile ezikler oluşabilir mi ?
7-Cihazı beyaz renk almak istiyorum. Herhangi bir soyulma veya renk solması olur mu ?
8-Bataryası sadece İnternet Explorer'da Wi-Fi üzerinden bağlı olarak kaç saat dolaşabiliyoruz ?
9-Kılıf ve ekran jelatini kolay bulabilir miyim ?
10-Cihazda ses problemleri varmış, bu sorunu nasıl çözdünüz ?
11-Cihazın sensörleri herhangi bir sorun yarattı mı ? Algılamama sorunu
12-Cihazın ahize sesi yeterli mi ?
13-Cihazın 3 tane mikrofonu var ve bu mikrofonlar güzel ses kayıt edebiliyor mu ?
14-Cihazın su geçirmemezlik özelliğini Microsoft belirtmiyor fakat yapılan testlerde cihaz su geçirmiyor Bunu Motorola'da söylememişti fakat cihazım su geçirmiyor
Mobil'den bağlandığım için yazım hatam var ise özür dilerim.