Noktalama işaretlerinden ban yemek

Tunahan Arık

Hectopat
Nokta koymadan önce bir boşluk bıraktığı için benden başka 2 saat konuşma cezası yiyen var mı meraktan soruyorum? Keşke cezadan önce uyarı olsa 2. ya da 3.de 1 gün cezalansaydık da neyse .

Kurallar açıkça belirtilmis. Kaydolur kaydolmaz da ekranınıza geliyor. Kural varsa cezası da vardır düz mantık. Gayet normal bir ceza.

Eh bu durumda suçumu kabullenmek zorundayım sanırım. 70 maddeyi okumaya üşendiğimden falan değil hayır işim vardı da bakamadım .

Nokta koymadan önce bir boşluk bıraktığı için benden başka 2 saat konuşma cezası yiyen var mı meraktan soruyorum? Keşke cezadan önce uyarı olsa 2. ya da 3.de 1 gün cezalansaydık da neyse .

Aramıza hoş geldin dostum ben de sık sık ceza yiyorum hocalar bana taktı.

Ben 2 saati öpüp başıma koyuyorum o halde .

Çoğu kişi okumuyor zaten ceza alarak öğreniyor. Buna ben de dahilim .

Hocam asıl cezayı konuya en iyi cevabı vermeme rağmen en iyi cevap atmayanlara, beğenmeyenlere verilmeli şu kuralı ekleseler benim bu 900 mesajıma rağmen 350+ beğenim olmazdı şaka gibiler her türlü yardımı yap adam cevap bile vermiyor beğeni kazanmak için rehber yapmaya çalışıyorum resmen, artık 3 günde bir yeni şeyler araştırır oldum. Hani zevkle cevap veriyorum beğenmek zorunda değiller falanda bu kadar da olmaz be işine yaradıysa beğeni at be adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…