Normal Klavyeye Switch Takılır Mı?

Little Bobby

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Profil Kapağı
1523650010
Merhaba arkadaşlar . Elimde Rush Rk104 Metal Panel Mekanik Hisli Işıklı Oyun Klavyesi Gamer - GittiGidiyor bu klavye var. Klavyeyi mekanik hisli olduğu için almıştım fakat tabi ki de öyle bir şey olmadı. Ben de bunu en ucuz yoldan nasıl mekanik klavye yaparım diye düşünüyorum. Acaba böyle bir şey mümkün mü? Normal bir klavyeye mekanik klavye switch'i takılabilir mi? Takılamaz ise ben bu klavyeyi nasıl en ucuz yoldan mekanik bir hale dönüştürebilirim? Daha doğrusu dönüştürebilir miyim? Değerli cevaplarınız için şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğin ürünü dönüştüremezsin :) Membran bir klavyeye switch takmak diye bir olay yok ama malzemeleri alıp kendi klavyeni yapabilirsin. Aliexpress üzerinden gerekli malzemelerin fiyatlarını kabaca hesapladığımda sadece 150 paketli switch bir mekanik klavye fiyatına denk geliyordu o açıdan hazır bir klavye almak çok daha hesaplı ve mantıklı özellikle alım gücü düşük bir ülke vatandaşı için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı