Normal sigara mı daha zararlıdır elektronik mi?

pilotds

Hectopat
Yer
Edirne
Daha fazla  
Bugün arkadaşlar ile bir muhabbete konusu açıldı bir taraf normal sigaranın daha iyi olduğunu bir tarafta elektronik daha iyi olduğunu savundu. Arkadaşım Vozol çikolatalı içiyor ve daha zararsız olduğunu savunuyorum dedikleri doğru mu hangisi daha iyi?

Arkadaşım kendi sigarasından denetti çikolatalı tadı falan bayağı iyiydi bir an alasım geldi sizce almalı mıyım?
Sigarayı bırakmak için alacaksan eğer kullanıyorsan al yoksa alma gereksiz. Çok istiyorsan tabii ki al içinde kalmasın zaten bir kaç ay sonra sıkılırsın kaldırırsın kenara.

Arkadaşım kendi sigarasından denetti çikolatalı tadı falan bayağı iyiydi bir an alasım geldi sizce almalı mıyım?
Sigaraya böyle başlanılıyor hocam. Uzak durun sigaradan.

Sigarayı bırakmak için alacaksan eğer kullanıyorsan al yoksa alma gereksiz. Çok istiyorsan tabii ki al içinde kalmasın zaten birkaç ay sonra sıkılırsın kaldırırsın kenara.

Sigara ve herhangi bir şey şu ana kadar içmedim sadece bir kere tattırdı ve hani kokusu falan çok hoşuma gitti.

Sigara ve herhangi bir şey şu ana kadar içmedim sadece bir kere tattırdı ve hani kokusu falan çok hoşuma gitti.
Bence kullanmıyorsan o tarz şeyler hiç gerek yok almaya zaten elektronik sigara öyle sigara veya nargile gibi haz veren bir şey değil çabuk sıkılıyor insan 1 ay kullanıp atıyorsun kenara. Çok almak istiyorsan güvenilir bir siteden alabilirsin 0 nikotinli likitler ile kullanırsın.

Durup dururken alıp da kondisyonunuzu bozmaya başlamanın hiç anlamı yok. Eğer bir hastalığa yakalandıysanız hayattaki en önemli şeyin sağlık olduğunu öğrenmişsinizdir zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı