North facing LED nedir?

jRuXory

Kilopat
Daha fazla  
Eylül'ün ortası veya sonu gibi klavye almayı düşünüyorum ve şu anda almayı düşündüğüm klavye Dierya t83. yabancı forumlarda ve videolarda klavyenin tuşlarının ve Switch'lerinin ileride değişmesi gerektiği yazıyor. Switch değiştirebilecek bütçeye şu anda sahip değilim fakat keycaps alabilirim diye düşünüp keycaps araştırırken klavyenin north facing LED olduğunu ve Cherry profilindeki keycapslerle sıkıntı yaşadığını gördüm. Sorunu çözmek için daha uzun Switch öneriyorlar fakat dediğim gibi şu anda Switch değiştiremem bu yüzden bu north facing LED sorununu önlemenin bir yolu yok mu? Abimde Logitech G710+ Cherry MX brown var onun LED'leri üstte ama bir sıkıntı olmuyor ne yapmam lazım?

Hocam sizin klavyeniz north facing yani sadece cherry profile keycapsler ile sorun yaşayabilirsiniz. Nereden okudunuz bilmiyorum ama klavyenin keycap ve switchlerini değiştirme zorunluluğunuz yok. Değiştirmek size kalmış, sizin keyfinize bağlı. Sadece yeni keycaps alacaksanız "Cherry Profile" olmamasına dikkat edin. North facing switchlerde "Cherry Profile" keycaps biraz sıkıntı yaşatıyor fakat çok da fark etmezsiniz. Yine de ileride keycaps alacaksanız "Cherry Profile" keycap almamanızda fayda var. Aşağıya bir kaç keycap profilinin fotoğrafını bırakıyorum. "Cherry profile" dışında çoğunu sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Aslında cherry profile keycap de kullanabilirsiniz fakat risk almaya gerek yok.

Yazdığımdan bir şey anlamazsanız belirtmeniz yeter biraz daha basitçe anlatabilirim hocam.

Dosya Ekleri

• keycaprofile.jpg
    keycaprofile.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 76
Hocam sizin klavyeniz north facing yani sadece Cherry profile keycapsler ile sorun yaşayabilirsiniz. Nereden okudunuz bilmiyorum ama klavyenin keycap ve Switch'lerini değiştirme zorunluluğunuz yok. Değiştirmek size kalmış, sizin keyfinize bağlı. Sadece yeni keycaps alacaksanız "Cherry Profile" olmamasına dikkat edin. North facing Switch'lerde "Cherry Profile" keycaps biraz sıkıntı yaşatıyor fakat çok da fark etmezsiniz. Yine de ileride keycaps alacaksanız "Cherry Profile" keycap almamanızda fayda var. Aşağıya birkaç keycap profilinin fotoğrafını bırakıyorum. "Cherry profile" dışında çoğunu sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Aslında Cherry profile keycap de kullanabilirsiniz fakat risk almaya gerek yok.

Yazdığımdan bir şey anlamazsanız belirtmeniz yeter biraz daha basitçe anlatabilirim hocam.

Aralarında kalite veya performans farkı var mı yoksa sadece eğim farkı mı var?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı