Norton 360 İndirme

İsimliOyuncu

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımdan Eset nod32 antivirüs 8'i sildim ve tavsiyelere göre Notron 360'ı yüklemeye karar verdim. Fakat indirebileceğim bir site bulamadım. İndireceğim bir site önerebilir misiniz ?

Kendi sitesinden deneme sürümünü indirebilirsin yada satın alabilirsin. Ancak ben size kaspersky tavsiye ediyorum.

Tavsiyeniz için teşekkürler fakat kaspersky indirip kurdum, Kasma olmadı fakat tarama yaptığımda cpu kullanımı %90 civarına geldiğinden kaldırmak zorunda kaldım.

Kasma olmadı fakat tarama yaptığımda cpu kullanımı %90 civarına geldiğinden kaldırmak zorunda kaldım.
''Tabii öyle olacak, havayı mı tarıyor zannediyorsun?'' - @Murat5038
Bir konuda senin söylediğin cümlenin aynısına bu cevabı vermişti ve çok hoşuma gitmişti :)

Kaspersky en iyisidir. Herkes gibi ben de onu tavsiye ederim.
İlla ki Norton diyorsan Norton 360 indirme. O eski sürümü. Yenisinin ismi Norton Security. Kendi sitesinden deneme sürümünü indirebilirsin veya satın alabilirsin.

Norton Antivirus ve Internet Security Yazılımı | Norton Türkiye

''Tabii öyle olacak, havayı mı tarıyor zannediyorsun?'' - @Murat5038
Bir konuda senin söylediğin cümlenin aynısına bu cevabı vermişti ve çok hoşuma gitmişti :)

Kaspersky en iyisidir. Herkes gibi ben de onu tavsiye ederim.
İlla ki Norton diyorsan Norton 360 indirme. O eski sürümü. Yenisinin ismi Norton Security. Kendi sitesinden deneme sürümünü indirebilirsin veya satın alabilirsin.

Norton Antivirus ve Internet Security Yazılımı | Norton Türkiye
Kardeşim kusura bakma ama cpu kullanımı %90 olması biraz anormal değilmi ?

Tarama sırasında %100 cpu kullanımını görmen çok normal. Tam tarama en fazla 20-30 dk sürer ssd varsa. Birde sürekli tarama yapmana gerek yok ki. Bir kere yaparsın bir şey yoksa bir daha pek gerek yok. İnternetten indirdiğin dosyaları zaten tarar, usb belleğini tarar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı