Norton Anti Virüs programı. Tavsiye ederim.

mevsres

Kilopat
Katılım
16 Mart 2012
Mesajlar
6.392
Makaleler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar sürekli ismini duyduğum ancak hiç kullanma fırsatım olmayan Norton programı ASUS'un anakart CD sinde geldi bana. CD'den driverları yükleyince CD'nin içine Norton programı da kaydedilmiş onun da yükledim. 60 Gün ücretsiz kullanabilirsiniz, gerçekten ben böyle bir Anti Virüs programı görmedim. Şiddetle tavsiye ederim.

Norton Antivirus
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi kasmayan ve inanılmaz derece üst düzey koruma sunarken kullanıcının kafasının etini yemeyen güzel bir yazılımdır. İnternet Kafeciler 10 senelik kafayala, Norton'un kastığı zamanlardan geldikleri için pek sevmezler. Onlar daha çok içinde güvenlik duvarı dahi olmayan, ama bundan bihaber oldukları ve sanki babaları şirketin ortağıymışcasına savundukları NOD32'yi kullanırlar :)
 
BitDefender Total Security 2013 kullanıyorum. Test sonuçları gayet tatmin edici o yüzden ek bir güvenlik yazılımı kullanmaya ihtiyaç duymuyorum. Ama Norton Internet Security 2013'de gayet güzeldir. Sistemi kasmıyor. Eski Toshiba dizüstümde Windows 8 ile beraber kullanıyorum onu da.
 
1 Senelik 70 TL ya çok mu. 1 Sene tamı tamına, bitmez.

Eskiden sağ alt köşede bilgisayar sorunlarını çöz bayrağında hep çarpı işareti vardı. :D Şimdi hiç bir sorun yok bilgisayarımda, bir siteye girersin bu site güvenlidir diye altda uyarı alırsın Norton'dan, program indirirsin alta güvenli değildir der siler. :D Şu an deneme sürümünü kullanıyorum. Bitsin deneme sürümü, satın alacağım yine. Daha önce sadece 1 kere paralı Anti Virüs programı almışım, pek satın almam. Ama artık Norton hep alacağım.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı