Nostalji olmuş sözler yazın

Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Kamu
Her geçen gün bazı kelime ve cümleler hayatımızdan çıkıyor. Aklımıza geldiği zaman " aaaa gerçekten böyle diyorduk değil mi" diyoruz. Öyle dediğiniz bir cümleyi yazın da geçmişimiz gözümüzde canlansın. Ben başlıyorum.

İnce uçlu şarj aleti olan var mı? 😁😁

Her geçen gün bazı kelime ve cümleler hayatımızdan çıkıyor. Aklımıza geldiği zaman " aaaa gerçekten böyle diyorduk değil mi" diyoruz. Öyle dediğiniz bir cümleyi yazın da geçmişimiz gözümüzde canlansın. Ben başlıyorum.

İnce uçlu şarj aleti olan var mı? 😁😁

Telefonu olan var mı?
(Telefonum yok idi.)

Teletext'i aç da en son hangi deprem olmuş bakalım.
Bir gün karşı komşumuz sayısal oynamış. Rastgele işaretlemiş ama 6 ve katlarını işaretlemiş. Bir önceki hafta 6 ve katları çıkmıştı. Teletexti açıyorlar bakıyorlar ki 6 tutmuş. Tüm mahalle çılgına dönmüştü. 1 saat sonra kaç para verdiğine bakmak için girdiklerinde hakikati öğrendiler. 1 saatliğine zengin hayatı yaşadılar 🤦‍♂️😁
Ben tek siz hepiniz(dedikten sonra 32-0 yenilme acısı)
Top kiminse takımı o kurar kardeş. Beğenmiyorsan başka maaaallede oyna

Bir gün karşı komşumuz sayısal oynamış. Rastgele işaretlemiş ama 6 ve katlarını işaretlemiş. Bir önceki hafta 6 ve katları çıkmıştı. Teletexti açıyorlar bakıyorlar ki 6 tutmuş. Tüm mahalle çılgına dönmüştü. 1 saat sonra kaç para verdiğine bakmak için girdiklerinde hakikati öğrendiler. 1 saatliğine zengin hayatı yaşadılar 🤦‍♂️😁
Yüzde tebessüm ettiren anılar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı