Not almak ve ders çalışmak için hangi tablet alınmalı?

Sahibinden üzerinde detaylı bakınca ipad 10. nesil + kalem 15k ya bulunabiliyor. Aynı şehirde bir satıcı bulabilirseniz görüp temiz olduğuna emin olup alabilirsiniz.
Çok teşekkürler, bakacağım 🙏

Gerçi bu ilandakinin kalemi yokmuş pardon. Kalem olarak alternatif kalemlerden alınabilir aslında 500-600 TL civazarı sanırım fiyatları. Cihazı pazarlıkla 14-14.5 civarına verirse satıcı o da bir alternatif olabilir.
Bir konuşayım satıcıyla çok teşekkürler 🙏

Arkadaşlar argümanlarını sunabilir bunlarda haklı da olabilir ancak uzun vadede her türlü iPad mantıklı olacaktır. iPad pro altına bulaşılmaz gibi bir saçmalık yok. Mecburiyetten de olsa hala iPad 3 kullananlar var ve hala sıkıntısız çalışıyor. Başka bi markada bunu göremezsiniz. Sadece 2-3 yıl kullanmaksa planınız Samsung öneririm ancak benim tercihim kesinlikle iPad olurdu.
Ipad 3 nasıl sıkıntısız çalışıyor dostum, bütün uygulamalara destek kesildi benim de var :D Bu kadar marka takıntılı olmayın, 3 gb ramli 5 senelik işlemciye ve eski tasarıma sahip 64 gb bir cihaza 10.000+ paralar verilmesini öneriyorsanız gerçekten kendinizi bir sorgulayın. Benim telefonum da Iphone, daha önce de 3 farklı model Iphone ve Ipad kullandım, şu piyasada en iyi fiyatı Matepadler sunuyor, hele ki bir tablette 60hz'yi geçtim 90hz bile yetersizken Apple hala dalga geçer gibi 20.000lik Airleri bile 60hz ve 64 gb ile beraber çıkarıyor, bu sebeple Ipad Pro 11(4) altı herhangi bir Ipad parasını hiçbir şekilde haketmiyor. Ipad 9 alacaksın, kalemle beraber 14.000 Tl vereceksin, kılıf klavye alsan bu fiyat 20ye kadar gider, karşılığında 60 hz ekran, 3 gb ram, Iphone 11deki kadar bile performansı sana sunmayan a13 işlemci ve 3 gb ram alacaksın, üstüne de 20 gbsi zaten kullanılamayan 64 gb depolama sunacak sana :D

Son düzenleme:
Ipad 3 nasıl sıkıntısız çalışıyor dostum, bütün uygulamalara destek kesildi benim de var :D Bu kadar marka takıntılı olmayın, 3 gb ramli 5 senelik işlemciye ve eski tasarıma sahip 64 gb bir cihaza 10.000+ paralar verilmesini öneriyorsanız gerçekten kendinizi bir sorgulayın. Benim telefonum da Iphone, daha önce de 3 farklı model Iphone ve Ipad kullandım, şu piyasada en iyi fiyatı Matepadler sunuyor, hele ki bir tablette 60hz'yi geçtim 90hz bile yetersizken Apple hala dalga geçer gibi 20.000lik Airleri bile 60hz ve 64 gb ile beraber çıkarıyor, bu sebeple Ipad Pro 11(4) altı herhangi bir Ipad parasını hiçbir şekilde haketmiyor. Ipad 9 alacaksın, kalemle beraber 14.000 Tl vereceksin, kılıf klavye alsan bu fiyat 20ye kadar gider, karşılığında 60 hz ekran, 3 gb ram, Iphone 11deki kadar bile performansı sana sunmayan a13 işlemci ve 3 gb ram alacaksın, üstüne de 20 gbsi zaten kullanılamayan 64 gb depolama sunacak sana :D
Sen alma dostum 3-4 yıl sonraki halini de gösterirsin 😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı