Not tutmak için grafik tableti alınır mı?

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. İyi pazarlar. Bilgisayar Mühendisliği okuyorum ve tablet yerine doğal olarak laptop aldım fakat derslerde not tutmak çok zaman alıyor ve ders kitaplarını almak da pahalı. Sizce bir grafik tableti alıp PDF üzerine not almak mantıklı mı? G640 gözüme çarptı.

Bence grafiktablet mantıklı olur bunun için. Ya da şöyle bir şey alıp, içine her gün kullanacağın kadar mesela 20 30 sayfa A4 koyarak notunu A4'e alabilirsin. Biz üniversitede bu şekilde kullanıyorduk. Çok pratik oluyordu sınavlara çalışırken de.

Dosya Ekleri

• images.jpeg-11.jpg
    images.jpeg-11.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 146
Derslerde not almanın en iyi yolu Samsung ve iPad gibi bir tablet almak fakat grafik tablet de düşük bütçede işe yarayabilir. Bunun için biraz üniversite sıralarının uzun olması gerek. İkisinde de not tutmuş birisi olarak grafik tablet zorunluluktan tercih edilebilir diye düşünüyorum.

Derslerde not almanın en iyi yolu Samsung ve iPad gibi bir tablet almak fakat grafik tablet de düşük bütçede işe yarayabilir. Bunun için biraz üniversite sıralarının uzun olması gerek. İkisinde de not tutmuş birisi olarak grafik tablet zorunluluktan tercih edilebilir diye düşünüyorum.
Alışmak zaman alır mı hocam sizce?

Alışmak zaman alır mı hocam sizce?

Bende biraz zaman aldı çünkü ekransız grafik tabletlerde laptop ekranına bakarak yazıyoruz ve elimize, kağıda bakarak yazdığımız gibi yazmıyoruz. Bakmadan yazmayı öğrenmek gerekiyor fakat çok uzun sürmüyor emin olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı