BKDurak Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 966 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #1 Merhaba arkadaşlarımla drone yapıyoruz, bunun için bir izin gerekir mi? Öte yandan sivil roketçiliğe başlamak istiyoruz, bu yolda izinler gerekli şeyler nedir, notam izni nasıl alınır?
Merhaba arkadaşlarımla drone yapıyoruz, bunun için bir izin gerekir mi? Öte yandan sivil roketçiliğe başlamak istiyoruz, bu yolda izinler gerekli şeyler nedir, notam izni nasıl alınır?
Recublerce Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 423 Çözümler 4 12 Nisan 2025 #2 İHA UÇUŞ İZNİ VE ŞARTLARI NELERDİR? İHA uçuş izni ve şartlarını İnsansız Hava Aracı Sistemleri Talimatı'na göre anlatıyorum. Drone hakkında detaylı bilgi için tıklayın. Hemen İnceleyin! www.kayaokan.com Artı 0 Eksi
İHA UÇUŞ İZNİ VE ŞARTLARI NELERDİR? İHA uçuş izni ve şartlarını İnsansız Hava Aracı Sistemleri Talimatı'na göre anlatıyorum. Drone hakkında detaylı bilgi için tıklayın. Hemen İnceleyin! www.kayaokan.com
KS KS BKDurak Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 966 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #3 Recublerce dedi: İHA UÇUŞ İZNİ VE ŞARTLARI NELERDİR? İHA uçuş izni ve şartlarını İnsansız Hava Aracı Sistemleri Talimatı'na göre anlatıyorum. Drone hakkında detaylı bilgi için tıklayın. Hemen İnceleyin! www.kayaokan.com Genişletmek için tıkla... Roketçilikte nasıl oluyor hocam. Asıl önemli olan o benim için. Artı 0 Eksi
Recublerce dedi: İHA UÇUŞ İZNİ VE ŞARTLARI NELERDİR? İHA uçuş izni ve şartlarını İnsansız Hava Aracı Sistemleri Talimatı'na göre anlatıyorum. Drone hakkında detaylı bilgi için tıklayın. Hemen İnceleyin! www.kayaokan.com Genişletmek için tıkla... Roketçilikte nasıl oluyor hocam. Asıl önemli olan o benim için.