Note 10s vs Galaxy M23 vs Note 11

Bütçe
6k

berat3636

Kilopat
Yer
kars
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Aşırı arada kaldım. Sizce hangisi?
İyi kamera istiyorum bunu M23 ve 10s barındırıyor. Ama aynı zamanda çok uzun yıllar kullanacağım için iyi bir işlemci gerekiyor bunda ise en iyisi M23 sonra 11 sonra da en kötüsü olarak 10s geliyor.

Ve 10s batarya süresi de az büyük ihtimalle. Çünkü işlemci 12 nm.

Ee diyeceksiniz M23 al ama M23 de suya ve toza dayanıklılık yok, ekran 120 Hz ama ekran teknolojisi kötü. 5G destekliyor ama hızlı şarj gücü düşük. 10s ve 11 33W desteklerken M23 25W destekliyor.

Sizce hangisini almalıyım?

Helio G95 daha iyi bir SoC Snapdragon 680'e kıyasla. Yani Note 10S daha mantıklı. Note 11 kötü bir telefon, tavsiye etmiyorum.

M23 ve Note 10S arasından ise kıyaslama yapacak olursak donanım ve ekran tazeleme hızı olarak M23 önde, ekran paneli ve stereo hoparlörde ise Note 10S önde. Yazılım stabilitesi olarak One UI yani M23 daha iyi.

Ekran sizin için olmazsa olmaz değilse M23 alırdım.

Redmi Note 10S. Full mobil veri kullanımda 6-7 saat kullanım sunuyor.
Bataryası gayet iyi. 33W şarj aleti ile gelmesi ve 33W şarj aleti ile 0-100 1 saat sürmesi çok büyük artıları.

Redmi Note 10s. Full mobil veri kullanımda 6-7 saat kullanım sunuyor.
Bataryası gayet iyi. 33W şarj aleti ile gelmesi ve 33W şarj aleti ile 0-100 1 saat sürmesi çok büyük artıları.

Evet o şekilde güzel fakat işlemci eski. Güç tüketimi yani batarya süresi olarak 11 daha iyi. Çünkü işlemci Nm'si daha az.

M23 uzun vade için daha mantıklı bir seçenek olur.

Note 11 fiyatını hak etmeyen bir telefon. 10S ise genel anlamda çok kaliteli değil, arayüzü berbat, ilerleyen dönemlerde her gelen güncellemede hard reset atmak zorunda kalacaksınız, M23'ün paneli ise asla çok soluk renkler göstermiyor, sadece siyah renklerde kendini biraz belli ediyor o kadar.

10S almanızı önermiyorum ama eğer alırsanız AOD'u kapatmayı unutmayın, AMOLED yanığı yapıyor, Xiaomi'nin kendi forumunda bile herkes bundan müzdarip.

Evet o şekilde güzel fakat işlemci eski. Güç tüketimi yani batarya süresi olarak 11 daha iyi. Çünkü işlemci Nm'si daha az.

Evet 10S'in eski nesil 12 nm bir işlemcisi var, özellikle durmadan oyun oynasan 3-4 saat ekran süresi alırsın. Durmadan sosyal medya ya da günlük kullanımda 7 saat ekran süresi alabiliyor maksimum.

Son düzenleme:

Renk canlılığı önemli. Fakat olmazsa olmaz değil.

Ben hala 11'den yanayım. 4K çekim çok da önemli değil. Şu an asıl önemli nokta ekran. Siyah renkler pek iyi değil demeniz M23'ten iyice soğuttu. AOD nedir?

AOD, Always On Display'in kısatmasıdır. AOD ile ekranı kapattığınızda, ekranda saat ve bildirimler çıkar. Bu hem batarya için sağlıklı bir şey değil hem de AMOLED yanığına sebep oluyor.

Ayrıca kağıt üzerinde M23'ün ekranı kötü gibi gözükse bile fazlasıyla canlı renkler sunuyor, şu videoyu izlemenizi öneririm. Rahatlıkla 7-8 saat ekran süresi alabiliyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kullanmadan nasıl bir sonuca vardınız ? Tamamen mobil kullanımda 6 saatlik bir sonuç aldım.
Redmi Note 10 Serisinde herhangi bir kronik AMOLED yanığı sorunu yok.

Hep bildirime bakan birisiyim aslında ama çok da sorun değil. Saat için ise zaten kolumdaki saate bakıyorum. Kapatırım o özelliği sorun değil.

Kullanmadan nasıl bir sonuca vardınız? Tamamen mobil kullanımda 6 saatlik bir sonuç aldım.
Redmi Note 10 serisinde herhangi bir kronik AMOLED yanığı sorunu yok.

11 de var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…