Note 10s vs Galaxy M23 vs Note 11

Bütçe
6k
Kullanmadan nasıl bir sonuca vardınız? Tamamen mobil kullanımda 6 saatlik bir sonuç aldım.
Redmi Note 10 Serisinde herhangi bir kronik AMOLED yanığı sorunu yok.

AMOLED yanığı sorunu yok diye bir şey yok, 14 Pro Max'in AOD'unda bile AMOLED yanığı riski var, Xiaomi'nin kendi forumlarında bile birçok insan bundan müzdarip.

Kullanmadan nasıl bir sonuca vardınız? Tamamen mobil kullanımda 6 saatlik bir sonuç aldım.

YouTube üzerinden yapılan incelemeler ve battery drainlerden böyle bir sonuca vardım.

Mobil veride 6 saat boyunca oyun oynayıp buraya atar mısınız? Ya da mobil veride yapılan herhangi bir testi atarsanız ikna olacağım. Cihaz Wi-Fi ve %50 parlaklıkta 7 saat ekran süresi veriyor zaten.

10S genel anlamda kalitesiz bir telefon, arka kasası bile kalitesiz, teknoloji mağazasında incelerseniz anlarsınız, 3 ay sonra her güncellemede hard reset atmak zorunda kalacaksınız.

AMOLED'ya da OLED kullanan bütün telefonlarda yanık riski var, OLED tarafında bu risk oldukça düşük.

AOD, always on Display'in kısatmasıdır. AOD ile ekranı kapattığınızda, ekranda saat ve bildirimler çıkar. Bu hem batarya için sağlıklı bir şey değil hem de AMOLED yanığına sebep oluyor.

Ayrıca kağıt üzerinde M23'ün ekranı kötü gibi gözükse bile fazlasıyla canlı renkler sunuyor, şu videoyu izlemenizi öneririm. Rahatlıkla 7-8 saat ekran süresi alabiliyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam attığınız videoyu izlemeden önce bunu izlediğiniz sanıyordum ama izlememişsiniz. Ekranın çok kötü olduğunu söylüyor video da.

Hocam attığınız videoyu izlemeden önce bunu izlediğiniz sanıyordum ama izlememişsiniz. Ekranın çok kötü olduğunu söylüyor video da.

Evet ekranın kötü olduğu söyleniyor bunu biliyorum, sadece kağıt üzerindeki verilerdeki gibi değil ekranı. Yoksa tabii AMOLED'e göre kötü. En iyisi siz teknoloji mağazasında deneyin, bana hak vereceksiniz. Bu ekran anca güneş altında rahatsızlık verir o kadar.

AMOLED yanığı sorunu yok diye bir şey yok, 14 Pro Max'in AOD'unda bile AMOLED yanığı riski var, Xiaomi'nin kendi forumlarında bile birçok insan bundan müzdarip.

YouTube üzerinden yapılan incelemeler ve battery drainlerden böyle bir sonuca vardım.

Mobil veride 6 saat boyunca oyun oynayıp buraya atar mısınız? Ya da mobil veride yapılan herhangi bir testi atarsanız ikna olacağım. Cihaz Wi-Fi ve %50 parlaklıkta 7 saat ekran süresi veriyor zaten.

10s genel anlamda kalitesiz bir telefon, arka kasası bile kalitesiz, teknoloji mağazasında incelerseniz anlarsınız, 3 ay sonra her güncellemede hard reset atmak zorunda kalacaksınız.

AMOLED'ya da OLED kullanan bütün telefonlarda yanık riski var, OLED tarafında bu risk oldukça düşük.

11 nasıl? Ben pek eksisini göremedim.

Evet ekranın kötü olduğu söyleniyor bunu biliyorum, sadece kağıt üzerindeki verilerdeki gibi değil ekranı. Yoksa tabii AMOLED'e göre kötü. En iyisi siz teknoloji mağazasında deneyin, bana hak vereceksiniz. Bu ekran anca güneş altında rahatsızlık verir o kadar.

Bana da asıl güneş altı kullanım lazım. Şu anki telefonumda güneş altında acı çekiyorum resmen.

10S genel anlamda kalitesiz bir telefon, arka kasası bile kalitesiz, teknoloji mağazasında incelerseniz anlarsınız, 3 ay sonra her güncellemede hard reset atmak zorunda kalacaksınız.

İncelersiniz derken ? 😂
Screenshot_2022-10-24-21-07-28-041_com.android.settings.jpg

Hep bildirime bakan birisiyim aslında ama çok da sorun değil. Saat için ise zaten kolumdaki saate bakıyorum. Kapatırım o özelliği sorun değil.

11 de var mı?
Yok hocam. Her zaman açık kaldığı için AoD'da yanık oluşturuyor.

10S kullandığınızı biliyorum, ayrıca ben inceleyin demedim dikkatli okumanızı öneririm. YouTube üzerinden yapılan incelemelerden ve batarya testinden biliyorum dedim. Wi-Fi ile 7 saat ekran süresi alıyor, mobil veri ile oyunda durmadan 6 saat aldığınızın bir kanıtı var mı? Ya da herhangi bir test.

10S kullandığınızı biliyorum, ayrıca ben inceleyin demedim dikkatli okumanızı öneririm. YouTube üzerinden yapılan incelemelerden ve batarya testinden biliyorum dedim. Wi-Fi ile 7 saat ekran süresi alıyor, mobil veri ile oyunda durmadan 6 saat aldığınızın bir kanıtı var mı? Ya da herhangi bir test.
Normalde 10S kullanmıyorum. Herhangi bir kanıt derken 😂? Geçen gün yolculuk yaptığım için gün boyu mobil veri ile kullandım ve bundan bahsettim.

Sanırım Note 11 alacağım. M23 ekranı çok kötü, Note 10S'in ise işlemcisi çok kötü. Kamera o kadar da önemli değil.

Sanırım Note 11 alacağım. M23 ekranı çok kötü, Note 10S'in ise işlemcisi çok kötü. Kamera o kadar da önemli değil.
Note 10S'in işlemcisi mi kötü ? Mediatek Helio G95 kesinlikle daha iyi SnapDragon 680'den.
Batarya performansı harici oyun performansı vs. daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı