Note 10s vs M23

Bence Xiaomi ve alt gurupları alınacak telefon değil.
Arayüzünde her yerden reklam çıkıyor telefonun ara yüzünde reklammı olurmuş.
Neredeyse her arayüzü kullandım. Ve şuan MİUİ kullanıyorum (Mi 10 5G.) Arayüze bayıldığımdan değil ama her yerden reklam fışkırmıyor. Paket yükleyicisi ve dosya yöneticisinde karşılaştım birtek. OneUİ arayüzünde de reklam vardı ve tepkilerden sonra hemen kaldırıldı. MİUİ'da hâla duruyor.

Neredeyse her arayüzü kullandım. Ve şu an MIUI kullanıyorum (mi 10 5G.) Arayüze bayıldığımdan değil ama her yerden reklam fışkırmıyor. Paket yükleyicisi ve dosya yöneticisinde karşılaştım bir tek. One UI arayüzünde de reklam vardı ve tepkilerden sonra hemen kaldırıldı. MIUI'da hâla duruyor.

Sistem ayarlarında bir şeyi kapatınca hiç gelmemeye başlıyor ama ne olduğunu bilmiyorum :D Bende hiç yok şuan.

O kadar olmuş mu ya ben 4000 lira civarına almıştım.
Evet. Ben de bi ara herkese onu öneriyordum. Ondan önceki önerdiğim model de Nord N10 5G modeliydi. O zamlanınca Realme 8 önermeye başlamıştım. Ekonomiden de bağımsız şekilde ne yazıkki tutan ürünleri çok fazla zamlıyor satıcılar. Biri yapınca herkes zam yaptığı için yüksek fiyat gizli gizli normalleştiriliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı