Note 12 Pro 5G Hyper OS hiç gelmedi

Cevabınızı almışsınız hocam, cihaz global olmadığı için bootloader kilidini bile açamıyorsunuz. Bu durumda yapabileceğiniz bir şey yok fakat bir daha yurt dışı (Xiaomi) telefon alırken buna dikkat ederek alırsınız.

Global olmayan cihazlarda genellikle Redmi logosunun yanında/altında CE logosu ve çöp simgesi olmaz ya da global gibi gözükmesi için lazerle sahte CE logosu kazınır, sahte olup olmadığını ayırt etmesi aşırı kolay zaten.

Başka ROM atılmazmı yani, hiçbir çözümü yok mudur?

Cevabınızı almışsınız hocam, cihaz global olmadığı için bootloader kilidini bile açamıyorsunuz. Bu durumda yapabileceğiniz bir şey yok fakat bir daha yurt dışı (Xiaomi) telefon alırken buna dikkat ederek alırsınız.

Global olmayan cihazlarda genellikle Redmi logosunun yanında/altında CE logosu ve çöp simgesi olmaz ya da global gibi gözükmesi için lazerle sahte CE logosu kazınır, sahte olup olmadığını ayırt etmesi aşırı kolay zaten.

Başka ROM atılmazmı yani, hiçbir çözümü yok mudur?

İnternetten araştırma yaptım ve benim telefonum için olan (Note 12 Pro 5G) son hypros Rom'unu indirdim, MIUI güncelleme kısmından güncelleme paketini seçe bastım ama benim indirdigim ROM oradan seçilmiyor bilgin var mı?

Orada Mi kilit açma durumunda ne yazıyor?
OEM kilit açma var ve onu açabiliyorum

OEM kilit açma var ve onu açabiliyorum.
Onu açın, telefonu yeniden başlatmayı isterse yeniden başlatın ve telefon hakkında kısmında ROM bölgeniz neyse bu siteden uygun bölgenin ROM'unu "ZIP stable" seçeneğini seçerek indirin. (ROM bölgesi değiştirmek için "fastboot stable" olan dosyayı indirip bilgisayarla yüklemeniz gerekiyor, bunu yapınca da telefondaki her şey siliniyor.)

ROM bölgesi değişimi için Fastboot ile ROM yükleme rehberi:

İnternetten araştırma yaptım ve benim telefonum için olan (Note 12 Pro 5G) son HyperOS ROM'unu indirdim, MIUI güncelleme kısmından "güncelleme paketini seç"e bastım ama benim indirdiğim ROM oradan seçilmiyor bilgin var mı?
ROM'un ZIP uzantılı olması gerekiyor, TGZ ise Fastboot ROM indirmiş olabilirsiniz, onun dışında eğer "güncelleme doğrulanamıyor" şeklinde bir hata veriyorsa hatanın resmini atar mısınız?

Onu açın, telefonu yeniden başlatmayı isterse yeniden başlatın ve telefon hakkında kısmında ROM bölgeniz neyse bu siteden uygun bölgenin ROM'unu "ZIP stable" seçeneğini seçerek indirin. (ROM bölgesi değiştirmek için "Fastboot stable" olan dosyayı indirip bilgisayarla yüklemeniz gerekiyor, bunu yapınca da telefondaki her şey siliniyor.)

ROM bölgesi değişimi için Fastboot ile ROM yükleme rehberi:

ROM'un ZIP uzantılı olması gerekiyor, tgz ise Fastboot ROM indirmiş olabilirsiniz, onun dışında eğer "güncelleme doğrulanamıyor" şeklinde bir hata veriyorsa hatanın resmini atar mısınız?

Boyle oldu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-07-30-18-36-43-787_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2025-07-30-18-36-43-787_com.android.updater.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 14

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı