Note 12 Pro 5G Hyper OS hiç gelmedi

Başka ROM atılmazmı yani, hiçbir çözümü yok mudur?

Başka ROM atılmazmı yani, hiçbir çözümü yok mudur?

Bootloader kilidi açık değilse (ki büyük ihtimalle kapalıdır) hiçbir şey yapamazsınız, onu da MIUI sürümüne 7 kere hızlıca basıp geliştirici seçeneklerini açarak kontrol edebilirsiniz.

Açılıyor geliştiricu seçenekleri.

İnternetten araştırma yaptım ve benim telefonum için olan (Note 12 Pro 5G) son hypros Rom'unu indirdim, MIUI güncelleme kısmından güncelleme paketini seçe bastım ama benim indirdigim ROM oradan seçilmiyor bilgin var mı?

Orada Mi kilit açma durumunda ne yazıyor?
OEM kilit açma var ve onu açabiliyorum

OEM kilit açma var ve onu açabiliyorum.
Onu açın, telefonu yeniden başlatmayı isterse yeniden başlatın ve telefon hakkında kısmında ROM bölgeniz neyse bu siteden uygun bölgenin ROM'unu "ZIP stable" seçeneğini seçerek indirin. (ROM bölgesi değiştirmek için "fastboot stable" olan dosyayı indirip bilgisayarla yüklemeniz gerekiyor, bunu yapınca da telefondaki her şey siliniyor.)

ROM bölgesi değişimi için Fastboot ile ROM yükleme rehberi:

ROM'un ZIP uzantılı olması gerekiyor, TGZ ise Fastboot ROM indirmiş olabilirsiniz, onun dışında eğer "güncelleme doğrulanamıyor" şeklinde bir hata veriyorsa hatanın resmini atar mısınız?

Boyle oldu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-07-30-18-36-43-787_com.android.updater.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 14
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…