Note 2 iki yıl daha idare eder mi?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Technopat'ta yeniyim. Sorum başlıktaki gibi, sizce Note 2 beni iki yıl daha idare eder mi? Telefonda MC4, MC5 ve Asphalt 8'i hiç kasmadan ve donmadan oynuyorum ama birkaç sıkıntım var. Ekran arada sanki sararıyor ve şarj eskisine nazaran daha çabuk bitiyor gibi. Buda beni tedirgin etti.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yıl daha idare edebileceğini sen belirleyeceksin. Şarjı kısa gidiyorsa bataryayı değiştir. Performansı sana yetiyorsa bozulana kadar kullan.

Ben Note 2 kullanıyorum ve çok memnunum. Beni 3-4 sene daha sorunsuz götüreceğini düşünüyorum. Ben oyun falan oynamıyorum. Sizi de 2 sene sorunsuz götüreceğini düşünüyorum. Performans durumu size bağlı. Bence bozulana kadar kullan. Şarj durumu oyun yüzünden olabilir.

Ortalama olarak 2 sene daha götürebilir. Tabii ki telefonunuza nasıl davrandığınıza da bağlı ama bir yerden sonra Android'lerin kasmaya başladığı da bir gerçek.

Ben kullanıyorum, eder benimki. Sadece bataryanın değişmesi gerek, şarj çabuk bitiyor. Yeni güncellemede gelecek ayrıca.

Sizlerden özür dileyerek başlıyorum ceza aldığım için yazamadım. -brky. bey mc5 de en uygun da oynuyorum. İkinci olarak telefonuma çok iyi bakıyorum alalı bir buçuk yıl oldu ve sadece iki kez düşürdüm. Ama arada ekran sarımsı bir renk aldığı için beni tedirgin etmişti. Performansı beni hala tatmin ediyor. Teşekkür ederim sizlere, sağlıcakla kalın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı