Galaxy Note 3 Kaç yıl daha İdare Eder ?

Vay be. Demek ki Note 3'ü arkadaşlarına hava atmak için alıyorsun. Gerçekten bayağı güldüm :) En son modeli alma düşüncesi olduğu için çoğu Türk'de bu yüzden teknolojide fazla ilerleyemiyoruz. Bu konuda hiçbir bilgin yok.

İyi ki bize sormuşsun. Sana Z2 veya HTC ONE M8 öneririm. Nasıl olsa İphone 6 çıkacak. Özellikleri Z2 ve M8 den kötü olur ama sende olan huy yüzünden sen İphone 6 alırsın. Nasıl olsa son model ! Laptop seçimi de çok gereksiz olmuş. Siz anca Casper firmasından alın. Adamlarda 8 GB RAM'li İ7 işlemcili ve tam olarak 4 GB GT630(!) ekran kartlı bir laptop var. Çok güzel değil mi ? !

Çok doğru bir konuya değindin arkadaşım, hiç güleceğim yoktu :D.

Aslında size şöyle diyeyim, ben laptop'u GB'ına bakarak alıcam demek istemedim, ben internet'ten bir kaç tane casper bilgisayara baktım ama ekran kartlarının marka modeli yazmadığı için öyle dedim. Sizlerde galiba marka modelini yazmadığım için öyle dediniz.

Ben telefonu arkadaşlarıma hava atmak için almıyorum note serisi ilk çıktığından beri beni kendisine bağlamıştır. Şöyle bir örnek vereyim note 2 çıktıktan sonra s4 çıktı ve S4'ün özellikleri Note 2'den daha iyiydi ama ben sırf en son model diye fikrimi değiştirip S4 istemedim. Hala Note 2 istemekte karalıydım yani en son modeli alma gibi bir huyum var derken sadece note serisi için demek istedim diğer telefonlar için demedim.Hem Note serisinin kalemi çok hoşuma gidiyor özellikleri deseniz zaten belli. Note 3'de tasarım deseniz bence tasarımda en iyi telefon.

Benim asıl demek istediğim şu bilgisayar mı, tablet mi, yoksa telefon mu?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı