Note 20 Ultra'dan yenilenmiş 14 Pro'ya geçilir mi?

Ege Burak Daban

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600X RX 6600XT
Meslek
Öğrenci
Note 20 ultram var telefonda bir sıkıntı yaşamadım. Zaten bunu da yenilenmiş almıştım ama uzun zaman kullandıktan sonra sıkıldım ve popüler bir telefon almaya karar verdim. İlk iphonem olacak ve bir daha değiştirmeyi düşünmeyeceğim. Güncelleme alabilecek bir telefon olarak 14 Pro düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?

Yenilenmiş yerine 2.el değişensiz alın. En fazla pil değiştirirsiniz hem daha ucuza gelir hem de daha güvenilir olur.

Peki Note 20 ultradan geçmeme değecek mi çok para istiyor çünkü.

Note 20 yeterliyse bence para harcamaya gerek yok çünkü gayet güzel bir telefon bana göre. Ama yetmiyorsa geçilir niye geçilmesin. Ayırca illa iPhone şart değilse Samsung amiral gemisi modeller de tercih edilebilir bence iPhone fiyatlarını hak etmiyor ülkemiz için.

Note 20 yeterliyse bence para harcamaya gerek yok çünkü gayet güzel bir telefon bana göre. Ama yetmiyorsa geçilir niye geçilmesin. Ayırca illa iPhone şart değilse Samsung amiral gemisi modeller de tercih edilebilir bence iPhone fiyatlarını hak etmiyor ülkemiz için.
note 20 ultrada hiçbir sıkıntım yok sadece popülerlik ve tasarım ve olanaklar için iphone kullanmak istiyorum

Ben olsam değiştirmezdim açıkçası. Zaten kullandığınız için siz de biliyorsunuzdur hala taş gibi telefon Note 20.
güncelleme almaması ve gittiğim hiçbir telefoncuda kılıf ve ekran koruyucu bulamamak çok sinir ediyor 4 yıl önce çıkmış iphone modellerinin bile hala kılıf ve ekran koruyucuları duruyor ama samsunglarda böyle birşey söz konusu değil

Eğer bütçeniz çok yukarı yönlü çıkmıyorsa yurt dışı cihazlara da bakabilirsiniz diye düşünüyorum iPhone tarafında. Ancak bana kalırsa elinizdeki cihazdan hali hazırda memnunken çok minör performans artışı için ekran çözünürlüğü, ekran yenileme hızı ve kamera olarak (minör) geride kalan bir cihazı tercih etmek şaibeli bir durum olacaktır diye düşünüyorum.

Güncelleme almaması ve gittiğim hiçbir telefoncuda kılıf ve ekran koruyucu bulamamak çok sinir ediyor 4 yıl önce çıkmış iPhone modellerinin bile hala kılıf ve ekran koruyucuları duruyor ama Samsung'larda böyle bir şey söz konusu değil.

Bu konuda haklısınız ama sebebi Apple az model çıkartıyor ve eski seriler bile rahatlıkla satıldığı için insanlar bunların kılıflarını çok rahat satabiliyor. Mesela iPhone 6S kullanıyorum ilk girdiğim telefoncuda koruyucu ekran ve kılıf bulmuştum. Ama bu bahane edilir mi bilmiyorum. İnternetten sipariş verebilirsiniz.

Eğer bütçeniz çok yukarı yönlü çıkmıyorsa yurt dışı cihazlara da bakabilirsiniz diye düşünüyorum iPhone tarafında. Ancak bana kalırsa elinizdeki cihazdan hali hazırda memnunken çok minör performans artışı için ekran çözünürlüğü, ekran yenileme hızı ve kamera olarak (minör) geride kalan bir cihazı tercih etmek şaibeli bir durum olacaktır diye düşünüyorum.
tamamdır anladım teşekkürler iyi geceler

Bu konuda haklısınız ama sebebi Apple az model çıkartıyor ve eski seriler bile rahatlıkla satıldığı için insanlar bunların kılıflarını çok rahat satabiliyor. Mesela iPhone 6S kullanıyorum ilk girdiğim telefoncuda koruyucu ekran ve kılıf bulmuştum. Ama bu bahane edilir mi bilmiyorum. İnternetten sipariş verebilirsiniz.
doğru diyorsunuz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı