Note 2'yi satıp Note 4 Almalı mıyım?

33125

Kilopat
Makaleler
1
Başlıkta dedigim gibi sizce Note 2'den kurtulup note 4'e gecmeli miyim deger mi yoksa note 5 veya baska bir modeli mi beklemeliyim?
Samsung kulanmak gerek çünkü gear 2 kullanıcısıyım.
Alın derseniz hangi modelini almalıyım ? (snapdragon mu yoksa diger islemcili olan mı)
Vodafone'un akıllı cihaz yenileme kampanyası hakkında ne düşünüyorsunuz?
@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediginiz gibi biraz ust model takıntım var ama note 3'e hic kanım ısınmadı tasarımını sevmedim peki vodefone kampanyasi hakinda ne düsünüyorsunuz?
Note 4 ile 4g destegi sundugu icin istiyorum biraz ulkemize geldiginde hemen kulanmak icin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugun gitim vodofona elimdeki garantisi bitmemiş(bu temmuz butecek) ciziksiz note 2 1.000 tl verdiklerini soylediler sorna hesapladilar birseyler yaptilar 24 aya 55 veya 60 olur dediler (tam baktirmadim cunku sadece fiyat ogrenmek istiyordum tam fiyat icin ime sorgusu falan yapiyorlar(@Recep Baltaş keske abi iphone alirken eski akili telefonu verip alsaydin daha ucuza gelirdi sen kampanya hakinda ne dusunuyorsun)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı