Note 3 belirli zamanlarda kilitleniyor

iarda akkaya

Hectopat
Katılım
21 Ocak 2015
Mesajlar
125
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık iki yıl önce "Note 3" aldım. Model numarası SM-N7500Q olan. Garip bir sorunum var telefonu ne zaman devlet kurumuna soksam kilitleniyor. Annem hastanede çalışıyordu telefonları takas ettiğimiz gün fark ettim annem girer girmez kitlendiğini söyledi. Ben de durur muyum, aldım telefonu gittim SAMSUNG bayisine. Bana teknik arıza olmadığını söyledi. Dedim neyse hastanedeki cihazlardan dolayı çakışmıştır dedim. Ertesi gün beraber gittik ve telefon kendini yeniden başlatıp kala kaldı. Böyle bir sorun var ama hastaneden çıkıyorum eve geliyorum telefonu kapatıp açıyorum düzeliyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonun Note 3 değil Note 3 Neo modelidir. Note 3 modelinin model adı N9000-9005 olarak geçer. Kitlenme derken nasıl bir kitlenme tam olarak telefon donup tepki mi vermiyor? Eğer böyleyse format at. Hastane ile ilgili bir durum değil bu. Format ve yeni ROM atmayı dene.
 
Note 3 Neo kısmını anlamadım aşırken de söylemişlerdi , ne oluyor bu neo ? Zaten içinde 4.2.2 yüklüydü aynı sorun vardı ben de N750 modelinin romu ike onu 5.0 yaptım ama değişen yok.
 
Kapalı alanda şebeke sinyali düştüğünde veya hiç çekmediğinde telefon şebeke aramak için zorlayabilir. Sonucunda da bu tür sorunsallar olabilir. Bunu hatsız bir şekilde o mekana girerek test edebilirsin.

Güncel Android sürümü 4.4.2'dir. Kitkata sürümünüzü yükseltin. Kitkat'da ise de cihazı sıfırlayın.
 
Konu eski kusura bakmayın ancak sorunu çözdüm. Telefonu her türlü formatlamayı denedim gerek "Kies" ile de formatladım. "Odin" yazılımyla en güncel halini indirdim öyle de denedim. Bunlar sorunumu çözmedi, hattı çıkardım öyle girdim bu sefer geç gitti sonra sebebini anladım hastanedeki WI-FI şebekeleri telefonlarınkinden çok farklı çünkü bir sürü bilgisayar var ve hepsine çok hızlı bir şekilde haber gitmesi gerekiyor ÖBS gibi. Telefonda WI-FI bağlanır bağlanmaz kilitleniyordu.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı