Note 3 Isinma

SerhaTGvn

Hectopat
Katılım
20 Haziran 2014
Mesajlar
33
Yer
Talas, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar. Note 3 n900Q aldım ama arka kameranın o taraf isinma yapıyor. Buda beni Rahatsız ediyor. Acaba sorunumuz yoksa normal mi yardimci olur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı şey bütün Not serisinde geçerli . İşlemci 4 çekirdekli ve 32 nm olduğu için ısınıyor . Telefonda Flash player gerektiren uygulamalarda fazla gezinmeyin . İsterseniz işlemci frekansını indirebilirsiniz . Bunlar ısınmaya engel olacakır .
 
Aynen bendede note 2 var ısınıyor. Google playde cpu temp diye bi uygulama var doğru gösteriyorsa 50 dereceden aşağı iniyor oyun oynarken 65 dereceyi falan geçiyor.

Edit: işlemci frekansı nasıl düşürür ve garanti dışı kalır mı cihaz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci hızını düşürmek için programlar mevcut . Ama telefonu Rootlaman gerekiyor bu uygulamaları indirmek için buda garantiyi devre dışı bırakıyor .
 
Sağ ol kardeşim o zaman sıkıntı yapmama gerek yok . Ben daha hiçbir yardimci uygulama yüklemedim arasıra kendim ram temizliyorum öneriniz var mı? Bir de knox aktif etsem mi biraz uzun oldu ama şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Normal bunlar bana kalırsa bende 820 var fazla ısınınca kasmaya başlıyor. Note serisinde genellikle ısınma olur.
 
Isınma var ama kasma kesinlikle yok daha taze olduğundan belki ama ilerde olacağınıda sanmıyorum.

Şimdi oyun yükleyim diyorum . Real Racing 3 , Asphalt 8 . Boşuna yüklemeyim bu 2 oyunda görüşlerinizi veya başka oyun önerileriniz var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı