Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun. Allah(c.c.) kazasız, sorunsuz kullanmak nasip etsin. Haftaya asker olmasaydım, LG G2 ile ilgili her türlü sorunu cevaplardım. Neyse artık kısmetse 6 ay sonra.
Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun. Allah(c.c.) kazasız, sorunsuz kullanmak nasip etsin. Haftaya asker olmasaydım, LG G2 ile ilgili her türlü sorunu cevaplardım. Neyse artık kısmetse 6 ay sonra.
Daha yeni ? 2 telefonda yakın zamanda çıktı. Ayrıca LG G2 en az Android 5.0 gelecek ama Samsung guncelleme konusunda sıkıntılı. S4 e çıkacağı belli değil Android 5.0 ın
Daha yeni ? 2 telefonda yakın zamanda çıktı. Ayrıca LG G2 en az Android 5.0 gelecek ama Samsung guncelleme konusunda sıkıntılı. S4 e çıkacağı belli değil Android 5.0 ın
Note 3 en az 1 sene daha güncelleme alır. Note 2 ve 3 kullanmış birisi olarak söylüyorum. Ayrıca G2 de plastik ve arka kapağından tık tık ses gelir. Note 3'ün de kenarlarının rengi atar.
arkadaşlar Note 4 'ün üzellikleri gerçekten süper ve diyer telefonları sadece performans bakımından düşünürsek rahatlıkla geride bırakıyor bence Note 4 göz önünde bulundurulmalı