Note 3 Mü Lg G2 Mi ?

Arkadaşlar hepinize yardimlariniz çok teşekkür ederim iyiki varsınız iyiki technopat var

Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun. Allah(c.c.) kazasız, sorunsuz kullanmak nasip etsin. Haftaya asker olmasaydım, LG G2 ile ilgili her türlü sorunu cevaplardım. Neyse artık kısmetse 6 ay sonra.

Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun. Allah(c.c.) kazasız, sorunsuz kullanmak nasip etsin. Haftaya asker olmasaydım, LG G2 ile ilgili her türlü sorunu cevaplardım. Neyse artık kısmetse 6 ay sonra.
Allah hayırlı tesgereler versin inş

Daha yeni ? 2 telefonda yakın zamanda çıktı. Ayrıca LG G2 en az Android 5.0 gelecek ama Samsung guncelleme konusunda sıkıntılı. S4 e çıkacağı belli değil Android 5.0 ın
LG G2 ye 5.0? Sanmıyorum öyle bir şey olacağını G1'e 4.4 geldi mi?

Note 3 en az 1 sene daha güncelleme alır. Note 2 ve 3 kullanmış birisi olarak söylüyorum. Ayrıca G2 de plastik ve arka kapağından tık tık ses gelir. Note 3'ün de kenarlarının rengi atar.

Note 3 daha iyi. Ama ben biraz daha ekleyip G3 veya Z2 alırdım.

arkadaşlar Note 4 'ün üzellikleri gerçekten süper ve diyer telefonları sadece performans bakımından düşünürsek rahatlıkla geride bırakıyor bence Note 4 göz önünde bulundurulmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…