Alperen YAVUZ
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Evet arkadaşlar vizeler bitti bende ailemin yanına geldim. Gelmişken bir telefon alayım dedim. Aklımda 2 model var Note 3 ve Z2 bu ikisinden hangisini önerirsiniz ? (BAŞKA TELEFON ÖNERMEYİN.)
Alacağım telefonun kullanım amacı şunlar :
-Ses yüksek çıkmalı hoparlörden
-Her Türlü oyunu akıcı bir şekilde oynamalı
-Olabildiğince az ısınmalı
-Şarjı fazla gidebilmeli
-Çekilen fotoğraf ve videolar çok canlı olmalı (Mesela note 3 de 13 Mp kamera olup ekranı Super AMOLED olduğundan z2 ye göre çekilen resim ve video çok canlı görünebilir.)
-İnternette gezebileceğim sitelerde kolaylık sağlamalı
Evet arkadaşlar bu isteklerimi karşılayabilecek olan telefon z2 mi , note 3 mü ?
Güncelleme ile pek aram yoktur. Yani Benim için ısınmaması, oyun-işlem-internet vs. donmaması.. bu isteklerimi karşılayabilmeli ve çok uzun bir süre beni götürebilmeli.
@Recep Baltaş @Ali Güngör
Alacağım telefonun kullanım amacı şunlar :
-Ses yüksek çıkmalı hoparlörden
-Her Türlü oyunu akıcı bir şekilde oynamalı
-Olabildiğince az ısınmalı
-Şarjı fazla gidebilmeli
-Çekilen fotoğraf ve videolar çok canlı olmalı (Mesela note 3 de 13 Mp kamera olup ekranı Super AMOLED olduğundan z2 ye göre çekilen resim ve video çok canlı görünebilir.)
-İnternette gezebileceğim sitelerde kolaylık sağlamalı
Evet arkadaşlar bu isteklerimi karşılayabilecek olan telefon z2 mi , note 3 mü ?
Güncelleme ile pek aram yoktur. Yani Benim için ısınmaması, oyun-işlem-internet vs. donmaması.. bu isteklerimi karşılayabilmeli ve çok uzun bir süre beni götürebilmeli.
@Recep Baltaş @Ali Güngör