Note 3 mü Z2 mi ?

Alperen YAVUZ

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Evet arkadaşlar vizeler bitti bende ailemin yanına geldim. Gelmişken bir telefon alayım dedim. Aklımda 2 model var Note 3 ve Z2 bu ikisinden hangisini önerirsiniz ? (BAŞKA TELEFON ÖNERMEYİN.)

Alacağım telefonun kullanım amacı şunlar :

-Ses yüksek çıkmalı hoparlörden

-Her Türlü oyunu akıcı bir şekilde oynamalı

-Olabildiğince az ısınmalı

-Şarjı fazla gidebilmeli

-Çekilen fotoğraf ve videolar çok canlı olmalı (Mesela note 3 de 13 Mp kamera olup ekranı Super AMOLED olduğundan z2 ye göre çekilen resim ve video çok canlı görünebilir.)

-İnternette gezebileceğim sitelerde kolaylık sağlamalı

Evet arkadaşlar bu isteklerimi karşılayabilecek olan telefon z2 mi , note 3 mü ?

Güncelleme ile pek aram yoktur. Yani Benim için ısınmaması, oyun-işlem-internet vs. donmaması.. bu isteklerimi karşılayabilmeli ve çok uzun bir süre beni götürebilmeli.
@Recep Baltaş @Ali Güngör

NOTE 3 iyi telefon ama artık eskidi maalesef. Batarya olarak iki cihaz da gayet iyi, ısınma olarak ise iki telefon da biraz fazla ısınıyor ama sorun değil. Oyun konusunda iki cihaz da sıkıntı çıkarmaz. Kamera, ekran ve kullanım kolaylığı olarak NOTE 3 daha iyi. Güncelleme konusunda ise Z2 daha iyi. Malzeme kalitesi olarakta yine Z2 daha iyi. Z2 daha güncel olduğu için onu öneriyorum. Alternatif olarak ise S5 öneririm.

İki telefonda seni üzmez daha büyük ekran ve depolama alanı (32 gb) için Note 3, toza ve suya dayanıklı Z2 nin de ayrıca 4k video kaydı özelliği ve 4.5g desteği var ayrıca tasarımıda hoşuma gitti bunları göz önünde bulundurmak lazım.

İki telefonda hoşuma gitti fakat note 3'ün büyük ve SUPER Amoled ekranı ile daha fazla parlak ve daha canlı reklere sahip olması, z2 nin ise kamera çözünürlüğü çok cazip geldi.
Fakat z2 nin ekran kalitesi, note 3 e göre daha soluk ise benim işime yaramaz sizlerde benim gibi mi düşünüyorsunuz ?
Dediğim gibi güncellemelere takıntısı olan birisi değilim. Yani Benim için ısınmaması, oyun-işlem-internet vs. donmaması ve beni uzun bir süre götürmesi yeterli .
Note 3 size göre benim bu isteklerimi karşılayabilir mi ?

İki telefonda hoşuma gitti fakat note 3'ün büyük ve SUPER Amoled ekranı ile daha fazla parlak ve daha canlı reklere sahip olması, z2 nin ise kamera çözünürlüğü çok cazip geldi.
Fakat z2 nin ekran kalitesi, note 3 e göre daha soluk ise benim işime yaramaz sizlerde benim gibi mi düşünüyorsunuz ?
Dediğim gibi güncellemelere takıntısı olan birisi değilim. Yani Benim için ısınmaması, oyun-işlem-internet vs. donmaması ve beni uzun bir süre götürmesi yeterli .
Note 3 size göre benim bu isteklerimi karşılayabilir mi ?
Abi ekran konusunda hatalısın z2 nin ekranı güneşli yaz günlerinde güneşe meydan okuyor.

Daha güçlü işlemci
Daha fazla depolama
Daha iyi ekran 420 ppı
Daha hızlı internet
Daha fazla batarya

Bunların hepsi Sony Xperia Z2 de mevcuttur.

Ve Sony kalitesi...

Yaklaşık 2 senedir yan sıradaki arkadaşım Note 3 kullanıyor. Babamda Xperia Z2 ikisi de gerçekten güzel telefonlar ama ben olsam direk Xperia Z2 alırım. Tasarımı batarya performansı olsun ve Note 3 MC4 oynarken baya ısınıyor 15-20 dakikadan sonra rahatsız ediyor açıkçası. Arkadaşımın dediğine göre hiç memnun değil aldığına da bin pişman yakın zamanda İphone 6'ya geçmeyi düşünüyor. Arasında çok büyük tasarım farkı var sana bağlı.

Çok kararsız durumdayım arkadaşlar z2 ve Note 3 arasında. Bu hafta alacağım telefon ama hangi model inanın çok kararsızım. Size göre bu iki modelden hangisini, neden almalıyım söyler misiniz ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı