Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dediğim gibi Z2 fazla ısınmaz batarya performansı güzeldir kamerası sağlamdır. Hoparlörlerinden iyi ses veriyor. Ben Galaxy S6 ve Note 5 hariç hiçbir Samsung'a elimi sürmem.
Değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Ben iyice her 2 modelinde yorum ve şikayetlerini iyice araştıracağım. Aldığım telefonun incelemesini ise en kısa zamanda sosyal'de sizler ile paylaşırım.
Z2 almanızı tavsiye ederim. Cihazı 2-3 yıl hiç kasmadan kullanabileceksiniz. Ve kasmaya başladığında ise root+rom gibi yollarla kadmadan kullanma ömrü 5 yıla kadar çıkar. Note 3 6 ay sonra takılmalara başlayacaktır.(kullandım) Roottan korkanlardan değilseniz Z2 yi 4sene sonra açıp hala kasmadığını görünce sıkılmayı bırakın daha çok bağlanacaksınız.