Note 3 USB 3.0 Bağlantısı Sorunu

Note 3'ünüzle USB 3.0 Konusunda Sorun Yaşadınız Mı?

• Evet

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    3

Boss Player

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
İyi günler, sizlere bir şey danışmak istiyorum. Anakartımın USB 3.0 desteği var telefonumu USB 3.0 girişine bağlıyorum ve telefondan USB 3.0'ı aktif ederek bilgisayara okutuyorum, ancak telefondaki verileri bilgisayara atarken (1 gb'dan büyük dosyalarda genellikle) sonuna doğru donuyor ve veri aktarım penceresindeki donmayı ancak telefonu kablosundan çıkararak giderebiliyorum.

Ancak USB 3.0 olmayan yere takınca veya telefon USB 3.0 girişine bağlıyken istediğim boyutta dosyayı hızla atabiliyorum. Tek sorunum telefondaki dosyaları bilgisayarıma almakta oluyor.

2 farklı Note 3 ile denedim ve aynı sorunla karşılaştım. Sizde böyle bir sorun oldu mu yoksa benim USB 3.0 girişlerimde sorun mu var ?

Not: 1 TB Samsung USB 3.0 destekli harici disk kullanıyorum hız konusunda sıkıntısı yok, zaten telefona atma işleminde de sorun olmuyor.
USB 3.0 driverım güncel. Anakartımın markasına uygun olarak (P8H67-V Asus) indirip yüklüyorum formattan sonra.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı